x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pandurii - Oţelul s-ar putea juca. TAS dă decizia luni

Pandurii - Oţelul s-ar putea juca. TAS dă decizia luni

14 Mai 2011   •   09:51
Pandurii - Oţelul s-ar putea juca. TAS dă decizia luni
Sursa foto: /Intact Images

165378-151355-.jpgLupta la titlu din acest final de campionat ar putea fi din nou influenţată de probleme extrafotbalistice. Mai exact, partida din etapa a 19-a dintre Pandurii şi Oţelul, pierdută de gorjeni din cauza unor datorii la Dinamo, s-ar putea disputa până la urmă, caz în care gălăţenii ar rămâne fără cele 3 puncte câştigate la "masa verde".

Conform unei corespondenţe purtate în această săptămână, prezentată de Gazeta Sporturilor, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a informat LPF că va anunţa luni o decizie în apelul formulat de clubul Pandurii. Zilele trecute, TAS le-a trimis celor de la Ligă o hârtie prin care îi ruga să le traducă mai multe paragrafe din regulamentul LPF. Apoi, a revenit şi a vrut să afle dacă în istoria fotbalului românesc a exitat vreun precedent în condiţii asemănătoare: "S-a mai întâmplat vreodată ca o echipă să nu fie programată din cauza datoriilor?". Răspunsul Ligii a fost negativ, iar elveţienii au anunţat sec: "Ok, luni veţi avea verdictul nostru!".

În aceste condiţii, LPF a decis să nu trimită la Galaţi trofeul şi tricourile de campioană, deşi, după actualul clasament, Oţelul ar putea deveni matematic campioană în cazul unei victorii în meciul cu FC Timişoara de duminică.

Dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va dicta ca meciul cu Pandurii să se dispute, aceasta se va întâmpla săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri sau joi, înainte de ultima etapă.

×