x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pandurii riscă neprogramarea: nu a achitat datoria către Dinamo

Pandurii riscă neprogramarea: nu a achitat datoria către Dinamo

22 Feb 2011   •   16:15
Pandurii riscă neprogramarea: nu a achitat datoria către Dinamo
Sursa foto: /Intact Images

Liderul Oţelul poate începe anul cu 3 puncte luate fără luptă, dacă Pandurii nu va fi programată în meciul direct de vineri. Până azi, clubul gorjean a plătit datoriile către jucători, dar nu a ajuns încă la un acord cu Dinamo în cazul sumei de bani pecare o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

"Mai avem o mică problemă, dar în mare toate datoriile pe care le-am avut sunt plătite. Este vorba de cele către jucătorii Perez Arrieta, Mădălin Popa, Ionuţ Stancu şi Cosmin Tilincă, dar mai e un punct important, cel al litigiului cu Dinamo. Sperăm ca în această seară să discutăm cu ei şi să ajungem la un numitor comun. Ne-am mai întâlnit şi am mai discutat cu ei, dar probabil în această seară vom finaliza negocierile", a spus preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu.

"Nu e vorba de 460 000 de euro, e o sumă mult mai mică, ei doresc să achităm toţi banii acum, dar probabil vom găsi înţelegere să ne mai păsuiască un timp. E seara decisivă pentru noi. Dacă nu ajungem la un acord cu Dinamo meciul cu Oţelul e în pericol să nu se joace, dar eu sper să nu se ajungă până acolo. Eu cred că vom juca partida cu Oţelul şi să ieşim şi noi din acest stres cu o victorie pentru că aşa am anula tot ceea ce nu am făcut bine în tur", a adăugat Pârvulescu.

×
Subiecte în articol: liga 1 pandurii tg jiu fotbal intern