x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Paszkany: "A fost viciere de rezultat!"

Paszkany: "A fost viciere de rezultat!"

30 Oct 2010   •   00:00
Paszkany: "A fost viciere de rezultat!"
Sursa foto: /Intact Images

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a criticat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs la partida din deplasare cu Oţelul, terminată la egalitate, scor 1-1, menţionând în special anularea unui gol în prima repriză şi eliminarea lui Traore pentru cumul de cartonaşe galbene.

"Meciul a fost unul de luptă, dacă nu ar fi fost stricat de arbitraj care a condus partida cu două unităţi de măsură. A fost viciere de rezultat. Eliminarea lui Veloso a fost justă, a fost o intrare foarte dură, dar în prima repriză, golul lui Traore a fost unul regulamentar şi eliminarea aceluiaşi Traore a fost gratuită. Atacantul nostru a fost vânat tot meciul", a spus Paszkany la Digi Sport.

În schimb, antrenorul Sorin Cîrţu a apreciat prestaţia echipeă gălăţene. "Mie îmi place cum joacă Oţelul, sunt foarte disciplinaţi şi foarte muncitori. Cu ocazia asta, îl felicit pe Dorinel Munteanu pentru munca pe care o face aici. Mai sunt foarte multe etape, o să la fie greu să se menţină acolo sus şi dacă nu prind Liga Campionilor, măcar Europa League", a spus Cîrţu la conferuinţa de presă de după meci.

×
Subiecte în articol: liga 1