x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pearce despre returul de la Botoşani: "Mergem să câştigăm şi în România!"

Pearce despre returul de la Botoşani: "Mergem să câştigăm şi în România!"

11 Oct 2010   •   00:00
Pearce despre returul de la Botoşani: "Mergem să câştigăm şi în România!"

Antrenorul naţionalei de tineret a Angliei, Stuart Pearce, a declarat că meciul cu România, programat marţi, în manşa secundă a barajului de calificare la Campionatul European Under-21 care se va desfăşura anul viitor în Danemarca, va fi palpitant şi că echipa sa va încerca să îl câştige, având calitatea necesară pentru acest lucru.

"Vom încerca să câştigăm şi în România. Suntem din ce în ce mai buni şi dacă vom avea suficient noroc ca să câştigăm meciul de marţi, atunci vom mai avea opt luni să ne îmbunătăţim jocul, iar apoi vom ajunge la CE. Românii au jucat foarte bine în tur, vineri, dar ei vor trebui să atace marţi şi poate fi un joc total diferit. Ceea ce ar putea să ne avantajeze. Va fi un meci palpitant, fără îndoială. Românii vor fi disperaţi să se califice la turneul final. Cred că avem calitatea necesară pentru a obţine un rezultat bun în România. Şansele sunt din nou de 50 la sută, vor juca două echipe bune şi o echipă bună nu va ajunge la Campionatul European", a spus Pearce, informează site-ul oficial al federaţiei engleze www.thefa.com.

Stuart Pearce a vorbit şi pentru publicaţia The People despre meciul cu România, precizând că adversara de marţi este "o echipă foarte bună".

Reprezentativa de tineret a României a fost pierdut meciul tur disputat vineri, pe stadionul Carrow Road din Norwich, scor 1-2. Returul este programat marţi, 12 octombrie, de la ora 14:30, la Botoşani. Faţă de partida de săptămâna trecută, la confruntarea din România Pearce nu îi va avea la dispoziţie pe Jack Wilshere, plecat la naţionala de seniori a Angliei, şi Marc Albringhton, accidentat.

×
Subiecte în articol: stiri