x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pearce: ”Şi noi şi românii suntem disperaţi să ajungem la CE de tineret”

Pearce: ”Şi noi şi românii suntem disperaţi să ajungem la CE de tineret”

05 Oct 2010   •   00:00

Antrenorul echipei naţionale de tineret a Angliei, Stuart Pearce, a declarat că atât formaţia sa, cât şi reprezentativa României, care se vor confrunta în barajul pentru participarea la Campionatul European Under 21, vor face totul pentru a ajunge la turneul final.

"Spiritul de echipă a fost bun în acest sezon şi rezultatele au fost mulţumitoare. Acum vom juca în play-off după presiunea meciurilor din ultimele luni şi cred că jucătorii sunt conectaţi la importanţa partidei cu România. Totul se va decide pe teren acum. România va fi ca noi, va dori să ajungă cu disperare la turneul final. Va fi un meci interesant", a spus Pearce, pentru site-ul oficial al federaţiei engleze.

"România va fi o echipă care se va baza pe contraatac, foarte incisivă şi foarte rapidă. Vor încerca să evolueze cu mingi lungi, în spatele apărării, încă de la început. Este o echipă cu o posesie şi o tehnică bună. Au demonstrat cât sunt de buni în grupa lor. Din punct de vedere al defensivei, au avut o singură sincopă, cu Letonia, când au pierdut cu 5-1, dar au câştigat opt din nouă meciuri apoi. Asta spune ceva despre ei", a mai mainționat Stuart Pearce.

Echipa naţională de tineret a României va juca împotriva selecţionatei similare a Angliei play-off-ul de calificare la Campionatul European "Under 21", ediţia 2009-2011. Meciurile vor avea loc la 8 octombrie-turul (la Norwich) şi la 12 octombrie - returul (la Botoşani).

×
Subiecte în articol: stiri