x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Petrovici a ajuns la un acord cu federaţia sârbă pentru a prelua echipa naţională

Petrovici a ajuns la un acord cu federaţia sârbă pentru a prelua echipa naţională

13 Sep 2010   •   00:00

Antrenorul lui FC Timişoara, Vladimir Petrovici, a declarat că a ajuns la un acord cu preşedintele federaţiei sârbe, Tomislav Karadzici, privind preluarea conducerii tehnice a reprezentativei Serbiei şi că aşteaptă să fie validat de Comitetul Executiv al forului de la Belgrad, informează blic.rs.

"Acum sunt la Timişoara, pentru a rezolva nişte probleme aici. Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzată! Visul oricărui antrenor este de a antrena într-o zi cea mai bună echipă din ţara sa. Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii actuali din perioada în care antrenam echipa de tineret. Sunt băieţi buni, jucători buni, de succes la echipele lor. Toată lumea ştie că avem o echipă capabilă de rezultate bune", a afirmat Petrovici.

El îl va înlocui la echipa naţională a Serbiei pe Radomir Antici, care îşi va rezilia contractul în urma rezulatelor slabe ale formaţiei din ultimul timp.

Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că situaţia lui Petrovici nu este încă lămurită şi că nu a fost stabilit un succesor al antrenorului sârb, în cazul în care acesta va semna un contract de a pregăti naţionala din ţara sa. Întrebat dacă jucătorul Cosmin Contra ar putea fi numit antrenor principal, Iancu a lăsat să se înţeleagă că fundaşul în vârstă de 34 de ani ar putea fi o soluţie.

Tot azi, team-managerul clubului FC Timişoara, Daniel Stanciu, a declarat, la Radio Timişoara, că oficialii bănăţeni au pregătită o variantă de antrenor, dacă Vladimir Petrovici va fi solicitat să conducă naţionala Serbiei, dar a negat că ar fi vorba de israelianul Ronny Levy. "Noul antrenor nu va fi Ronny Levy. De altfel, pe adresa clubului nostru nu a venit nici o solicitare privitoare la Vladimir Petrovici. Eu am fost cu el la meciul Serbia - Slovenia şi vreme de cinci ore cât am stat acolo nici un oficial al federaţiei de la Belgrad nu l-a contactat. Nu neg un interes pentru Petrovici şi nici o posibilă plecare, dar noi suntem pregătiţi. Nu va fi o mare surpriză, ci doar un om prin venele căruia curge sânge alb-violet", a spus Stanciu.

×
Subiecte în articol: liga 1