x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţi a răzbit în faţa lui Gigi

Piţi a răzbit în faţa lui Gigi

de Mihai Igirosanu    |    18 Iun 2010   •   00:00
Piţi a răzbit în faţa lui Gigi
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

După o telenovelă care părea să nu se mai termine, Victor Piţurcă era aşteptat aseară să conducă primul antrenament al Stelei. Semnul clar al înţelegerii dintre Piţurcă şi gruparea din Ghencea a apărut ieri, când suporterul Gigi Becali a anunţat că Florin Marin şi Eugen Neagoe vor fi colaboratorii fostului selecţioner.

Cei doi nu erau foarte doriţi de autointitulatul suporter de la lojă al Stelei, însă, până la urmă, dorinţa lui Victor Piţurcă a fost lege pentru Becali. De asemenea, Becali a confirmat şi transferurile lui Răzvan Stanca şi Alexandru Păcurar de la Pandurii Tg. Jiu, care se alătură celorlalte două noi achiziţii, fostul căpitan al Craiovei Dorel Stoica şi fundaşul dreapta bulgar Iordan Todorov.

"Ne-am înţeles cu Păcurar şi cu Stanca, eu nu ştiu de problema de sănătate a lui Zapata. De două luni Piţi mi-a zis că vrea un portar. Piţurcă are mână liberă să facă ce vrea, am încredere totală în el. El va fi antrenorul Stelei, iar Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratori. Mai vin doi-trei jucători la Steaua şi nu mai pleacă nimeni. Toţi jucătorii pe care i-am anunţat că vor pleca au plecat. Vor mai pleca şi fraţii Karamyan. Nu voi mai vorbi despre nici o sumă de contracte de acum. Nu trebuie să intereseze dacă Piţi a semnat sau nu. E antrenorul Stelei. Nu ştiu şi nu mă interesează programul echipei. Poate o să merg şi eu în Austria, în cantonament, să mă relaxez", a spus Gigi Becali. Jucătorii Stelei îl aşteptau aseară la antrenament pe Victor Piţurcă, mai ales că sâmbătă vor pleca în cantonament în Austria.


Zapata, indisponibil pentru şase luni
Revenit din vacanţa pe care şi-a petrecut-o acasă, în Columbia, portarul Stelei, Robinson Zapata, a contractat un virus stomacal extrem de periculos, care îl va ţine departe de gazon pentru aproximativ şase luni. După ce medicii "roş-albaştrilor" au preferat să ţină secretă problema portarului, columbianul a fost trimis direct la un control, iar rezultatele l-au alertat pe nou antrenor al Stelei, Victor Piţurcă. Lămurindu-se că nu va mai putea conta timp de jumătate de an pe Zapata, Piţurcă l-a împrumutat de la Pandurii Tg. Jiu pe Răzvan Stanca, acesta urmând a fi rezerva lui Ciprian Tătăruşanu. Conform medicilor, virusul stomacal de care suferă Zapata putea fi şi mortal în cazul în care nu era descoperit la timp şi tratat corespunzător.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport