x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă a anunţat stranierii pentru amicalul din 10 august

Piţurcă a anunţat stranierii pentru amicalul din 10 august

26 Iul 2011   •   17:46
Piţurcă a anunţat stranierii pentru amicalul din 10 august

Selectionerul Victor Piturca a convocat noua stranieri pentru amicalul cu Argentinei, care ar trebui sa se dispute pe 10 august, cu prilejul inaugurarii National Arena.

Este vorba de Sapunaru (FC Porto), Tamas (West Bromwich Albion), Stefan Radu (Lazio), Goian (Glasgow Rangers), Rat (Sahtior Donetk), Cocis (FK Rostov), Costin Lazar (PAOK Salonic), Mutu (Cesena) si Mazilu (Arsenal Kiev). Reunirea lotului va avea loc la 8 august, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia. Jucatorii din campionatul intern, asteptati la 1 august, la Mogosoaia, vor fi anuntati duminica seara.

Reamintim ca federatia de la Buenos Aires a anuntat luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea amicalului cu Romania, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista, insa presedintele FRF, Mircea Sandu nu a primit inca niciun document oficial din partea forului fotbalistic argentinian.

In alta ordine de idei, Victor Piturca a anuntat ca actiunea echipei nationale nu va fi anulata, chiar daca Messi si colegii sai din nationala Argentinei nu vor veni la Bucuresti. O varianta plauzibila ar putea fi un meci cu Portugalia, daca lusitanii vor anula amicalul cu Luxemburg, deja antamat, in timp ce presedintele LPF a lansat varianta disputarii unui meci in compania Camerunului, care sa se dispute insa in Austria.

×