x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă abia aşteaptă să inaugureze Naţional Arena.

Piţurcă abia aşteaptă să inaugureze Naţional Arena.

21 Iun 2011   •   11:20
Piţurcă abia aşteaptă să inaugureze Naţional Arena.

Selectionerul Victor Piturca a facut azi o vizita la National Arena, finalizat in proportie de 98 la suta, declarand ca abia asteapta meciul de la 10 august cu Argentina, primul din noul sau mandat, dar si primul disputat pe noul stadion national.

"Inca nu e terminat, dar chiar si asa este impunator. Va fi o adevarata bijuterie. Am inchis vechiul stadion si voi juca primul pe cel nou. Important este sa castigam, sa castige echipa nationala si atunci voi fi mandru. De ce sa nu putem castiga si in fata Argentinei? Putem castiga in fata oricarei echipe. Fotbalul e fotbal. La meciul cu Argentina stadionul trebuie sa fie plin pentru ca acest meci e o sarbatoare a fotbalului romanesc", a spus Piturca.

"Nationala va juca majoritatea meciurilor importante aici, dar cand vom avea adversari mai mici putem sa mergem si in provincie. Si in Ploiesti se construieste un stadion, tot o bijuterie, de 15.000 de locuri, la Piatra Neamt, la Cluj...", a mai declarat selectionerul.

Piturca este de parere ca noul stadion va fi plin de spectatori doar in cazul in care se vor organiza din nou cuplaje: "Daca vor fi stadioane, vom avea si echipe. E obligatoriu ca infrastructura sa fie pe primul plan. Atunci vor aparea si jucatori valorosi si echipe la fel. Venind mai devreme cu presedintele Mircea Sandu si am discutat despre cuplaje. Trebuie sa revina in Bucuresti. Eu cred ca atunci cand vor reveni cuplajele acest stadion va fi plin. Mi-am adus amintele de cuplajele din vremea cand eram jucator, trebuie sa se poata. La noi era o traditie in trecut. De ce sa nu se poata. Eu cred ca galeriile vor accepta ca trebuie sa se inteleaga".

×