x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă ameninţă cu plecarea după o ceartă cu Gigi Becali

Piţurcă ameninţă cu plecarea după o ceartă cu Gigi Becali

07 Aug 2010   •   00:00

Victor Piţurcă nu a făcut deplasarea cu Steaua la Braşov şi anumite surse din cadrul clubului spun că tehnicianul ar fi renunţat să mai managerieze echipa după o ceartă cu patronul Gigi Becali. Potrivit acestor informaţii, Piţurcă şi Becali s-au contrat violent pe tema ultimelor declaraţii ale finanţatorului în legătură cu relaţia cu suporterii. Tehnicianul a cerut garanţii scrise că acest lucru nu se va mai repeta, mai precis adăugarea unor clauze în contractul său cu Steaua care să prevadă despăgubiri foarte mari în acest caz. Becali a refuzat, moment în care Piţurcă a ameninţat că se retrage de la echipă.

În replică, Gigi Becali a declarat pentru GSP TV că Piţurcă nu a mers la Braşov pentru că nu se simte bine, nedorind să facă alte comentarii despre acest subiect.

Tot la GSP TV, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a confirmat cearta dintre Piţurcă şi Becali, dar a spus că ruptura  dintre cei doi nu este definitivă. "Eu vă garantez că se împacă, va ceda Gigi şi se împacă. Ceva l-a deranjat pe Piţi de s-a retras, dar a lăsat uşa deschisă. Cedează Gigi la toate, vă spun precis. Atâta presiune are, Piţi e un strateg nemaipomenit, a găsit extraordinar momentul loviturii. Fără garanţii scrise, Piţi nu lucrează, vă spun sigur. Presiunea e aşa mare că Gigi nu are ce să facă şi va ceda. Amândoi sunt orgolioşi, dacă nu ajung la un consens vor pierde amândoi. Nu poate fi o ruptură clară, Piţi a plecat doar pe jumătate, şi-a lăsat echipa de conducere, toţi sunt în joc de glezne după el", a spus Dragomir.

×
Subiecte în articol: liga i