x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Dorinel nu mă poate surprinde, Oţelul e de bătut"

Piţurcă: "Dorinel nu mă poate surprinde, Oţelul e de bătut"

03 Noi 2010   •   00:00
Piţurcă: "Dorinel nu mă poate surprinde, Oţelul e de bătut"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a lăudat astăzi, într-o conferinţă de presă, jucătorii liderului Oțelul, următoarea adversară din Liga I, însă a spus că echipa gălățeană poate fi învinsă, deși este cea mai în formă din campionat.

"Venim după două victorii, cea din Cupă şi campionat, care au mai şters din amărăciunea înfrângerii cu Vaslui. Ne aşteaptă însă partide dificile, atât în campionat, cu Oţelul, dar şi dubla cu Dinamo. Oţelul este cea mai în formă echipă, atât timp cât este pe primul loc. În vară nu aş fi crezut că după mai bine de un sfert din acest campionat, Oţelul va fi lider şi chiar detaşat. Partida va fi extrem de dificilă pentru ambele echipe, însă sperăm să câştigăm.

Pentru Oţelul consider că va fi o presiune în plus pe umeri, deoarece este lider, dar în acelaşi timp nu are nimic de pierdut. Se vor bate cu toată ardorea, aşa cum a fost şi până acum. Dorinel Munteanu nu mă poate surprinde, doar jucătorii lui o pot face. Oţelul formează un grup unit, dar nu are valori individuale, care să rezolve meciul. Nu dispun de jucători valoroşi, nu dispun de un anume jucător valoros, nu sunt invincibili", a declarat Piţurcă.

×
Subiecte în articol: liga 1