x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "După meciul cu Vaslui vedem dacă ne putem gândi la cupele europene"

Piţurcă: "După meciul cu Vaslui vedem dacă ne putem gândi la cupele europene"

19 Oct 2010   •   00:00
Piţurcă: "După meciul cu Vaslui vedem dacă ne putem gândi la cupele europene"
Sursa foto: /Intact Images

Managerul general al Universității Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului, că formaţia olteană joacă mult mai bine decât se aștepta, precizând însă că nici nu ştie pe loc se află echipa sa după cele trei victorii consecutive înregistrate în Liga I.

"Este foarte bine că am ajuns şi noi pe plus la «adevăr» şi se deschide portiţa, începem şi noi să visăm. Nu e important că am dat trei goluri la Brașov, ci că am luat trei puncte. Nici nu ştiu pe ce loc suntem în clasament. Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine. Jucătorii au început să joace fotbal şi se vede. După meciul cu Vaslui vom vedea dacă ne putem gândi la cupele europene. Va fi greu cu Vaslui, au jucători de valoare şi au avut şi câteva zile de odihnă în plus. Dar oltenii se refac repede. Nici nu mă gândesc ca stadionul să nu fie plin", a spus Piţurcă.

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, pe FC Braşov, în ultimul meci al etapei a 11-a a Ligii I. Partida U Craiova - FC Vaslui, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.

×
Subiecte în articol: liga 1