x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Hermannstadt obține prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iași

FC Hermannstadt obține prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iași

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2023   •   21:25
FC Hermannstadt obține prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iași

După înfrângerea din prima etapă a Superligii, pe teren propriu, FC Hermannstadt a obținut duminică prima victorie a sezonului, în deplasare la nou promovata Poli Iași. Sibienii s-au impus cu 3-1, ieșenii jucând din minutul 81 în 10 oameni.

Echipa condusă de Marius Măldărășanu cedase în prima etapă în fața campioanei Farul Constanța și nu a început meciul din Copou în auspicii bune, după ce Alin Roman a nimerit bara sibienilor, în minutul 10, cu un șut de la 20 de metri.

Totuși, un minut mai târziu, oaspeții au deschis scorul, după o combinație Negruț – Balaure, ultimul marcând cu latul din zona punctului cu var.

Până la pauză, doar Gheorghiță a dat mici emoții în fața porții sibiene, cu un șut în plasa laterală, după ce a driblat doi adversari în careu.

Balaure a făcut dubla în minutul 59, după o angajare frumoasă a lui Iancu. Poli a relansat meciul în minutul 73, după o acțiune personală a lui Luis Phelipe, care l-a servit ideal în fața porții pe Jatoba, pentru golul de 1-2.

În minutul 81, Robert Ion, intrat la pauză, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, fiind eliminat în urma unui fault dur.

Moldovenii, în inferioritate, au mai primit un gol, marcat de Iancu, cu călcâiul, în minutul 87, nu înainte ca Mino Sota să fi nimerit și el bara porții ieșene.

Victoria de 3 puncte o instaleză provizoriu pe Hermannstadt pe poziția 6-a, cu 3 puncte, în timp ce Poli Iași e pe ultimul loc, fără puncte și cu golaveraj 1-5.

(sursa: Mediafax)

 

×