x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu: "Caro nu va mai fi pe banca echipei de sâmbătă"

Porumboiu: "Caro nu va mai fi pe banca echipei de sâmbătă"

07 Oct 2010   •   00:00
Porumboiu: "Caro nu va mai fi pe banca echipei de sâmbătă"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, după şedinţa de pregătire condusă de Lopez Caro, că mai sunt mici detalii de pus la punct privind rezilierea contractului tehnicianului, iar de la amicalul cu Dacia Chişinău de sâmbătă, antrenorul nu va mai fi pe banca tehnică a moldovenilor.

"Mai avem mici lucruri de pus la punct, din punct de vedere procedural, pentru a-l îndepărta pe Lopez Caro. Pot să spun că nu va mai fi pe bancă de la meciul de sâmbătă cu Dacia Chişinău. Eu nu-l înţeleg pe acest om cum de se umileşte în halul ăsta, dacă şi asistenţii s-au dezis de el. În final, o să ieşim din acest film, care nici telenovelă nu poate fi, pentru că acolo, din ce am aflat şi eu, plângi. De fapt, tot ce se întâmplă la Vaslui este de festivalul umorului, că tot se desfăşoară la acest sfârşit de săptămână la Vaslui, în care Lopez Caro este cap de afiş. Dacă ar fi făcut un român în Spania ceea ce face el, ar fi fost mazilit în ultimul hal", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a menţionat că a vrut să-i plătească mai mulţi bani lui Caro decât clauza de reziliere, în valoare de un milion de euro, dar tehnicianul nu a acceptat. "Nu am mai văzut aşa ceva, ca o echipă de primă ligă să fie antrenată de un singur om. Până şi Avântul Zăpodeni, o echipa judeţeană, are doi antrenori. Noi am fost corecţi faţă de Lopez Caro şi i-am propus bani mai mulţi chiar şi decât milionul prevăzut în clauza de reziliere a contractului. Dar el este dus tare cu sorcova şi cred că şi de râie scapi mai uşor", a mai spus el.

El a precizat că antrenorul spaniol nu mai are sprijinul nimănui în clubul vasluian. "Vă daţi seama ce fel de om este dacă azi a fost aproape în stare să se pună în genunchi în faţa maseurilor. Nici măcar Campano sau Rivas, jucătorii aduşi de el, şi cărora le-a semnat contractul, nu-l mai acceptă. Scopul lui nu este decât să ne provoace pentru a-şi încasa milionul de euro, plus comisioanele de pe jucătorii aduşi de el", a explicat Porumboiu.

×
Subiecte în articol: liga 1