x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu: "Telenovela Caro e pe sfârşite". Secunzii Roşu şi Maqueda au demisionat!

Porumboiu: "Telenovela Caro e pe sfârşite". Secunzii Roşu şi Maqueda au demisionat!

06 Oct 2010   •   00:00
 Porumboiu: "Telenovela Caro e pe sfârşite". Secunzii Roşu şi Maqueda au demisionat!
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat în această după-amiază că i-a pregătit o mare surpriză, pentru joi, antrenorului Juan Ramon Lopez Caro, după ce tehnicianul spaniol nu s-a prezentat la antrenamentul de miercuri dimineaţă.

"Telenovela asta care rulează acum la FC Vaslui este pe sfârşite. Acum asistaţi la ultimul episod. Sunt convins că peste câteva zile putem vorbi de lucruri serioase. Ne pare rău că FC Vaslui a ţinut capul de afiş, dar nu este vina noastră. Lopez Caro spune în ziarele din Spania că are viaţă de coşmar la FC Vaslui, iar noi i-am burduşit conturile aşa cum trebuie. Din acest punct de vedere, probabil conduce detaşat în România, la fel şi la capitolul nesimţire pentru că iată, azi, nu a venit la antrenamente. Cât de inconştient poţi să fii să dai cinci zile liber la jucători, când echipa are nevoie de pregătire fizică?! Sunt ferm convins că vom clarifica odată situaţia. Mâine o să aveţi o surpriză care va năuci pe toată lumea", a declarat Porumboiu.

Oficialul nu exclude varianta ca, de vineri, formaţia moldavă să aibă un nou antrenor. "Dacă Lopez Caro nu se va prezenta la antrenamente, categoric vineri vom avea antrenor. Nu vă pot da nume pentru că trebuie să rezolvăm situaţia cu Lopez Caro. Să căutăm calea juridică", a adăugat Porumboiu.

Tot miercuri, clubul vasluian a anunţat, pe site-ul oficial, că secunzii secunzii lui Caro, Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda, şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă. "În dezacord cu metodele de lucru ale antrenorului Juan Ramon Lopez Caro (program de pregătire, antrenamente, comportament), cei din stafful tehnic aduşi de acesta la FC Vaslui şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele de muncă încheiate cu clubul. Este uşor de dedus cine se face vinovat de această situaţie, în condiţiile în care oamenii de încredere şi toţi jucătorii din echipă pun la îndoială profesionalismul antrenorului principal", se arată în comunicat.

Jucătorii lui FC Vaslui s-au antrenat în această dimineață fără Juan Ramon Lopez Caro, după ce tehnicianul spaniol a anunţat conducerea clubului, la sfârşitul săptămânii trecute, că formaţia moldavă are liber în această săptămână până vineri, inclusiv. În aceste condiţii, antrenamentele s-au desfăşurat sub comanda a trei jucători: Wesley, Adailton şi Pancu.

Miercuri, jucătorii vor efectua un nou antrenament, de la ora 18:00. Lotul va mai efectua, joi şi vineri, antrenamente bazate pe pregătirea fizică. Deşi antrenorul principal a stabilit primul antrenament de după mini-vacanţă pentru sâmbătă, la ora 10:30, conducerea clubului a programat în acea zi, de la ora 15:00, un meci amical cu formaţia Dacia Chişinău.

×
Subiecte în articol: liga 1