x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Program încărcat în Superliga: partidele Hermannstadt-FC Voluntari, Oțelul-Rapid și Farul-FCSB se joacă duminică

Program încărcat în Superliga: partidele Hermannstadt-FC Voluntari, Oțelul-Rapid și Farul-FCSB se joacă duminică

de Redacția Jurnalul    |    17 Sep 2023   •   11:26
Program încărcat în Superliga: partidele Hermannstadt-FC Voluntari, Oțelul-Rapid și Farul-FCSB se joacă duminică
Sursa foto: Hepta

Program încărcat în Superliga de fotbal. FC Hermannstadt-FC Voluntari, Oțelul Galați-Rapid București și Farul Constanța-FCSB sunt partidele care se joacă duminică.

Toate meciurile de duminică fac parte din etapa a IX-a a Superligii. Primul joc va începe la ora 17.00. FC Hermannstadt, locul 10 în clasament cu 9 puncte, întâlnește FC Voluntari care are 10 puncte și ocupă poziția a 9-a.

A doua partida se va disputa la Galați de la ora 19.15. Oțelul se află pe locul 13 în clasament cu 7 puncte, în timp ce Rapid are 14 puncte și se situează pe locul 4.

Derbiul etapei va începe la ora 21.45. Campioana en-titre, Farul Constanța, va întâlni liderul actual al Superligii. Farul este pe locul 11 cu 9 puncte, iar FCSB ocupă prima poziție având 18 puncte.

Până în prezent s-au disputat trei partide din etapa a IX-a. Vineri, U Cluj a învins în deplasare, scor 1-0, pe UTA Arad, la fel și FCU Craiova pe Dinamo București. Sâmbătă, Univ.Craiova a trecut pe teren propriu de Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: program superliga