x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răchită a sunat adunarea la Petrolul. Neaga a răspuns prezent!.

Răchită a sunat adunarea la Petrolul. Neaga a răspuns prezent!.

21 Iun 2011   •   08:01
Răchită a sunat adunarea la Petrolul. Neaga a răspuns prezent!.

Nou-promovata Petrolul Ploiesti s-a reunit, luni dupa-amiaza, in vederea noului sezon al Ligii 1, la primul antrenament condus de Valeriu Rachita fiind prezenti 23 de jucatori.

Din lotul cu care "gazarii" au castigat Seria a II-a din Liga 2 au mai ramas Zimmerman, Campar - portari; M. Tudor, Barbu, P. Stoica - fundasi; Fl. Dumitru, Oprita, Duru, Enescu (revenit dupa operatia la genunchi), Buhusi, Catarama, Morosan - mijlocasi.

Noutatile ploiestenilor la reunire au fost: Fl. Manea (portar, junior), Straut (fundas dreapta, Victoria Branesti), Zeze Lago Anderson (fundas dreapta, Coasta de Fildes), Stanley Taylor (fundas central, Olanda), Dobo Bafode Carvalho (mijlocas, Portugalia), Borza (mijlocas, Muresul Deva), Adrian Neaga (atacant, Volin Lutk), Boroiban (atacant, Gaz Metan CFR Craiova), Komazeci (atacant Hajduk Kula), Crosman (atacant, junior), Eli Moises Akui (atacant, Coasta de Fildes).

Valeriu Rachita a declarat ca obiectivul sau este ca in doi ani sa faca din Petrolul o echipa de cupe europene. "Sunt constient de greutatile pe care le vom intampina, dar nu mi-e teama. Am avut ce spune in liga a II-a, vom avea ce spune si in prima liga. Sunt la al treilea proiect la Ploiesti, de data aceasta obiectivul meu este ca, in doi ani, sa fac din Petrolul o echipa de cupe europene. Multi ne vor lua la pret de matineu, ca pe o nou-promovata, dar noi trebuie sa aratam ca suntem un nume in fotbalul romanesc. Atunci cand adversarii nostri vor intra pe stadionul Ilie Oana vor avea viata grea. Cert este ca, in timp scurt, trebuie sa facem o echipa la rigorile Ligii 1. Nu vor ramane in lot toti cei care au fost prezenti la reunire, asteptam, in continuare, jucatori. Despre Neaga am spus ca daca va corespunde la pregatiri, va ramane. Este prematur sa ma pronunt, dar de experienta lui avem nevoie", a spus Rachita.

In perioada 21 iunie - 1 iulie, Petrolul Ploiesti va efectua un stagiu de pregatire montan la Sinaia, urmat de un turneu in Austria, care va avea loc in perioada 4-14 iulie.

×