x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București învinsă în Giulești de Universitatea Craiova, rămâne fără victorie în play off

Rapid București învinsă în Giulești de Universitatea Craiova, rămâne fără victorie în play off

de Redacția Jurnalul    |    29 Apr 2024   •   23:12
Rapid București învinsă în Giulești de Universitatea Craiova, rămâne fără victorie în play off
Sursa foto: FC Rapid 1923

Un singur punct a obținut în șapte etape de play off Rapid București după ce a fost învinsă luni, în epilogul etapei, de Universitatea Craiova. Crețu a marcat golul victoriei oltenilor în ultimul minut suplimentar de joc. Craiovenii urcă pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova a început din primul minut cu intenții ofensive, ratând două ocazii în primele șase minute.

Krasniqi și Onea și-au încercat și ei norocul cu șuturi de la distanță, ambele pe lângă poarta lui Popescu, înainte ca Andrei Ivan să deschidă scorul cu o lovitură de cap, din fața porții, din centrarea lui Crețu (0-1, min. 30).

Rahmani și Kraniqi și-au pus din nou numele pe lista ocaziilor nefructificate, înainte ca Burmaz să egaleze în minutul 77, cu un șut din careu, la colțul lung, în diagonală (1-1).

Craiovenii au irosit șansa de a trece în avantaj, cu tânărul Danciu în primplan, acesta șutând peste poartă de la 7-8 metri din poziție ideală.

În cele din urmă, oltenii au obținut victoria la ultima fază a meciului, când Mitriță i-a centrat în fața porții lui Crețu, care a marcat cu capul în minutul 90+6.

Victoria îi aduce pe olteni pe locul secund, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care e dezavantajată de o diferență de două goluri la golaveraj.

Rapid București rămâne cu un singur punct în 7 etape din play off și ocupă locul 5, cu 29 de puncte.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti universitatea craiova