x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București marchează de cinci ori în poarta Farului și termină turul pe locul 10

Rapid București marchează de cinci ori în poarta Farului și termină turul pe locul 10

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   23:21
Rapid București marchează de cinci ori în poarta Farului și termină turul pe locul 10

Ultima dată când Rapid București a marcat minimum patru goluri în Superligă a fost în luna martie, împotriva lui FCSB (4-0). Luni seara, giuleștenii au încheiat turul sezonului regulat al Superligii cu o victorie categorică, 5-0, împotriva Farului Constanța.

Marius Șumudică a pus în teren o echipă ofensivă, care a dat roade încă din minutul 13, când Borza a marcat în poarta fostei sale echipe cu un șut plasat, pe jos, din marginea careului.

La împlinirea primei jumătăți de oră, Petrila a majorat scorul la 2-0, după ce Dican a cedat neglijent o minge în fața careului oaspeților.

S-a intrat la pauză cu 3-0, după ce Pașcanu a marcat la a doua tentativă de șut la poartă, în minutul 40.

Partea secundă a fost dominată tot de giuleșteni, în fața unei echipe antrenate de Gheorghe Hagi, care nu a avut forța să ofere o replică consistentă.

Dobre, intrat în minutul 66, a dus scorul la 4-0 (min. 72), după un contraatac plecat de la pasa lui Manea.

Același Dobre a închis tabela în minutele suplimentare de joc, stabilind scorul final la 5-0 și aducând giuleștenilor una dintre cele mai categorice victorii de la succesul cu 5-1, în deplasare la FCSB, pe 25 mai 2023.

Rapid termină turul sezonului regulat cu 16 puncte, ocupând locul 10, în timp ce Farul Constanța va începe returul cu doar 13 puncte, de pe locul 14.

Campioana de toamnă este Universitatea Cluj, care are 26 de puncte, urmată de Universitatea Craiova cu 21 și CFR Cluj cu 19.

 

(sursa: Mediafax)

×