x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid deraiat la Cluj. Echipa lui Lucescu jr a fost depăşită net de Universitatea

Rapid deraiat la Cluj. Echipa lui Lucescu jr a fost depăşită net de Universitatea

de Dragos Stoica    |    31 Iul 2011   •   21:00
Rapid deraiat la Cluj. Echipa lui Lucescu jr a fost depăşită net de Universitatea

Dupa una calda, una rece. Asa si-a obisnuit Rapid fanii de multa vreme, iar noul campionat nu face decat sa confirme regula. Daca dupa prima etapa suporterii "visiniilor" vorbeau deja de castigarea titlului, imbatati de succesul categoric cu FC Vaslui (3-0), partida de sambata seara de la Cluj, contra lui "U", a readus Giu­les­tiul cu picioarele pe pamant.

Elevii lui Ionut Badea au facut spectacol contra bucurestenilor, totul culminand cu executia de vis a veteranului Claudiu Niculescu din minutul 41, care a marcat printr-un sut de gene­ric de la 20 de metri lateral stanga.

"A fost un meci pe care gazdele Cluj l-au castigat pe merit. Noi n-am avut o atitudine corecta. Jocul a fost intors de acel corner executat de Claudiu Niculescu, plus executia sa de exceptie, dupa care Clujul a gestio­nat bine jocul. Am tratat cu mare superficialitate unele situatii. In anumite momente ne-am aruncat pentru ca n-am mai avut nimic de pierdut si am lasat spatii mari. Universitatea a avut un plus de determinare. Nu stiu daca a fost prea mare euforia dupa meciul cu Vaslui. Pe parcursul unui an se pot intampla si astfel de episoade. Este important sa reac­tionam foarte bine dupa acest rezultat, pentru ca suntem o echipa noua si pot aparea si astfel de momente. Este o lectie pe care o primim si cred ca ne va prinde bine. O echipa matura ar fi reactionat altfel dupa primul gol primit. Este vina mea ca am pierdut si ca n-am reusit sa le transmit jucatorilor o alta stare de spirit", a explicat esecul Lucescu jr.

"Eroul" zilei la Cluj a fost din nou Claudiu Niculescu, care, la 35 de ani, se arata intr-o forma teribila. Acesta a repetat insa ca in­tentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala la finele campionatului in desfasurare: "Decizia mea este luata in proportie de 99%, peste un an pun ghetele in cui. Pana atunci mai este insa, iar acum avem un lot cu care ne putem bate de la egal la egal cu orice echipa din Romania. Urmeaza meciul cu Steaua, o echipa care, desi nu trece prin cea mai buna perioada, cred ca se va bate la primul loc. Cel mai bine e s-o luam din aproape in aproape, e o prostie sa vorbim acum de titlu!".

×