x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București – Universitatea Craiova 2-0. Giuleștenii își consolidează poziția a 3-a în Superligă

Rapid București – Universitatea Craiova 2-0. Giuleștenii își consolidează poziția a 3-a în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   22:51
Rapid București – Universitatea Craiova 2-0. Giuleștenii își consolidează poziția a 3-a în Superligă
Sursa foto: Facebook

Rapid București a învins duminică seara în Giulești pe Universitatea Craiova cu golurile marcate, câte unul în fiecare repriză, de Funsho Bamgboye și Valle Borja, în etapa a 14-a a Superligii. Oltenii sunt la a doua înfrângere consecutivă. Rapid și-a consolidat locul 3 în clasament, cu 26 de puncte.

Victoria cu 2-0 (1-0) îi apropie pe giuleșteni la 1 punct de CFR Cluj, care are un meci mai puțin jucat, și la 5 de liderul FCSB.

După o primă jumătate de oră marcată de trei mari ratări ale gazdelor, Bamgboye a deschis scorul în minutul 36, după o pasă în fața porții venită de la Petrila, cel care ulterior avea să fie schimbat din cauza unei accidentări musculare, aparent destul de grave.

Rapid a dominat și repriza secundă, însă fără ocazii notabile. Borja Vale a stabilit scorul final, cu un șut din marginea careului, respins nefericit de un fundaș advers, care l-a făcut neputincios pe portarul Popescu.

Giuleștenii joacă etapa viitoare derby-ul cu FCSB, în deplasare, în timp ce Universitatea Craiova are parte de un alt derby, cel local, cu U Craiova 1948.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti universitatea craiova