x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid - Karpati Lvov 1-2, într-un meci amical

Rapid - Karpati Lvov 1-2, într-un meci amical

23 Iun 2011   •   13:58
Rapid - Karpati Lvov 1-2, într-un meci amical

Razvan Lucescu a revenit cu o infrangere pe banca tehnica a Rapidului, 1-2 cuKarpati Lvov, locul 5 in editia trecuta din campionatul Ucrainei, in primul meci din stagiul de pregatire din austria.

Fostul selectioner a trimis din primul minut urmatorul unsprezece: Coman - Cretu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - Grigorie, Grigore, Herea - Roman, Sburlea, Deac. In repriza secunda au mai intrat Straton, Bozovici, Burca, Apostol, Daescu, Dobroiu, Al. Ionita, Cassio si Ciolacu.

Ucrainenii au deschis scorul in minutul 84, dintr-un penalty acordat pentru hent in careu comis de Daescu. Rapid a egalat imediat, prin Ciolacu, dupa o pasa a lui Dobroiu, dar a primit golul decisiv in minutul 90, dintr-o faza suspecta de ofsaid.

"Nu am de ce sa fiu nemutumit, e doar un joc de antrenament, nu tinem cont de acest lucru. Ma intereseaza ca jucatorii sa joace cu determinare. Am avut putini jucatori la dispozitie, am apelat la unii jucatori de la echipa a doua. Eram mai multumit daca se teminat egal. Incercam sa aducem toti jucatorii la acelasi nivel de pregatire. Vom vedea cum raspund jucatorii veniti in acest prim turneu de pregatire si in functie de asta vom vedea daca mai aducem jucatori. Sistemul de joc este unul nou pentru multi dintre jucatori. Stiu ca Rui Duarte trebuie sa vina la pregatire pe 24 iunie. Principalul obiectiv e sa devenim protagonisti in viitorul sezon, pornim cu incredere si convingere", a declarat Razvan Lucescu dupa meci, la Digi Sport.

In turneul din Austria, Rapid mai are programate doua meciuri de pregatire, cu Maccabi Haifa la 27 iunie si cu Austria Viena la 29 iunie.

×
Subiecte în articol: rapid amical fotbal intern razvan lucescu