x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid, patru etape cu porţile închise.

Rapid, patru etape cu porţile închise.

25 Mai 2011   •   17:30

Clubul Rapid a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a LPF cu disputarea a patru meciuri cu portile inchise dupa incidentele petrecute la meciul cu FC Brasov, din ultima etapa a Ligii 1, cand o tanara a fost ranita de o torta. Totodata, clubul Rapid a fost penalizat cu 60.000 de lei. Sanctiunea de disputare a meciurilor cu portile inchise va fi aplicata in sezonul viitor.

"Clubul Rapid a fost sanctionat cu patru etape cu portile inchise si 60.000 de lei penalitate financiara, pentru artificiile, trasoarele si petardele aruncate de suporteri atat in tribuna, cat si in teren la meciul cu FC Brasov, din ultima etapa a Ligii I ", a anuntat presedintele Comisiei de Disciplina a LPF, Ion Neagu.

O tanara de 18 ani a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului dupa ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren si au incercat sa se catere pe gardurile ce separa tribuna de suprafata de joc, la meciul Rapid - FC Brasov, scor 1-0, care a avut loc sambata. Ea a fost ranita de o torta aruncata si a fost transportata la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri.

×
Subiecte în articol: rapid suspendare fotbal intern