x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răspunsul lui Balint pentru Reghecampf: Steaua nu joacă nimic!

Răspunsul lui Balint pentru Reghecampf: Steaua nu joacă nimic!

29 Noi 2016   •   20:54
Răspunsul lui Balint pentru Reghecampf: Steaua nu joacă nimic!

Criticat de antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf pentru analizele drastice la adresa jocului vicecampionilor, colaboratorul Digi Sport Gabi Balint i-a transmis tehnicianului roș-albaștrilor că nu are absolut nimic personal cu el, dar toată lumea vede același lucru: că jocul liderului este departe de cel pe care ar trebui să-l aibă, scrie Digisport.

Reghecampf l-a invitat pe Balint la antrenamente, pentru a vedea nivelul la care lucrează jucătorii Stelei, însă fostul atacant al echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 i-a trasnmis că vrea să vadă pe teren o exprimare coerentă și demnă de numele clubului.

"Vreau să văd în meci, nu la antrenamente. Sunt atâtea exerciții pe care le vezi pe net și le poți face la antrenament. Nu înțeleg de ce o ia personal, pentru că eu nu am absolut nimic cu el. Eu pur și simplu fac o analiză. Nu trebuie să fiu un mare antrenor și nu mă consider un mare antrenor. Am antrenat la echipe mici și am avut rezultate pe unde am fost. E ușor să afli, nu stau să le enumăr", a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

×