x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Război de competenţa DNA

Război de competenţa DNA

de Dragos Stoica    |    20 Sep 2011   •   21:00
Război de competenţa DNA

Inceput inca de acum trei saptamani, cand succesul categoric repurtat de CFR Cluj pe terenul Otelului (4-0) a fost anticipat public de Adrian Po­rum­boiu, razboiul dintre formatia lui Ar­pad Paszkany si FC Vaslui a ajuns acum la baioneta. Meciul direct dintre CFR Cluj si FC Vaslui disputat luni seara a reaprins valvataia, oas­pe­tii punand infrangerea cu 0-2 pe sea­ma arbitrajului prestat de Augustus Constantin.

Dupa meci, patronul mol­dovenilor l-a taxat dur pe 'central' pe GSP TV, considerand ca aces­ta a influentat intentionat rezul­ta­tul, nevalidand un gol valabil echi­pei sale si acordand in schimb un pe­nal­ty inexistent gazdelor: 'Cand joci cu trisorii e greu sa castigi. Si-au pre­gatit arbitrajul, a fost o brigada croita pentru ei. O facatura de arbitru, care nu are ce cauta in arbitraj si care a fost setat sa fie slab. La un moment dat am fost tentat sa iesim de pe teren. A fost executie'.

Porumboiu si-a con­ti­nuat si ieri tirada in aceeasi linie, pe Sport.ro, chiar mai dur decat la fi­nalul partidei. 'Sunt complicitati as­cunse de ani de zile, de cand ei vor sa-si umple vitrinele cu trofee. Daca ar vorbi trofeele alea, ar fi dezastru, ar fi duse direct la fiare vechi. Eu vor­besc intotdeauna acoperit. Am conti­nuat sa investesc, fiind convins ca lu­cru­rile se vor schimba, insa faptul ca vor veni 25-30 de milioane de euro de la UEFA le-a luat unora mintile. Nu mai exista nici o echipa care sa aiba atata putere in campionat ca CFR. Exista in interiorul clubului lor un om – Zamfir – care se ocupa numai de blaturi, de aranjamente. A umblat si cu jucatori de la FC Vaslui, se transformase in agentul lor. Au facut blaturi, vor mai face blaturi, au aranjat meciuri cu arbitri, vor mai aranja cu ar­bitri si pe viitor', a spus Porumboiu.

Opinia sa a fost impartasita si de an­trenorul Viorel Hizo: 'Nu inteleg ce cauta un asemenea arbitru pe lista FIFA. Cu un astfel de element nu vad ce se poate face, el nu are ce cauta in fot­bal. Am doi jucatori cu capul spart, fot­balistii sunt invinetiti peste tot. Acest individ ne-a anulat un gol si a dictat impotriva noastra un 11 metri inexistent. Mai avea putin si lua min­gea in mana si ne-o baga in poarta. Arbitrajul ne-a macelarit'.

×