x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu, legat de Rapid cu o clauză de reziliere ”importantă”.

Răzvan Lucescu, legat de Rapid cu o clauză de reziliere ”importantă”.

10 Iun 2011   •   10:32
Răzvan Lucescu, legat de Rapid cu o clauză de reziliere ”importantă”.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a dezvaluit azi ca in contractul dintre gruparea giulesteana si antrenorul Razvan Lucescu exista o clauza conform careia rezilierea unilaterala se poate realiza numai prin achitarea unei sume foarte importante de bani.

"Razvan nu poate pleca de la Rapid. Exista in contract o clauza cu o suma care trebuie platita in cazul unei rezilieri unilaterale a contractului, e normal. De fapt, ca sa se inteleaga, este o clauza in oglinda, pentru ca si noi am plati intr-o asemenea situatie. Cine renunta plateste o suma foarte importanta de bani, este aceeasi suma pentru ambele parti", a spus oficialul rapidist.

Intrebat daca suma de reziliere este mai mare decat clauza de 500.000 de euro din contractul fostului antrenor din Giulesti, Marius Sumudica, George Copos a raspuns: "Este mult mai mare, nu pot sa spun valoarea ei pentru ca este confidentiala. Dar este mai mare, normal, pentru ca sunt alte conditii si alte cerinte".

Oficialul rapidist a mai precizat ca negocierile dintre avocatii celor doua parti in privinta contractului nu s-au incheiat deocamdata: "Razvan are o doamna avocat foarte, foarte exigenta, dar lucrurile merg in directia potrivita. Avocatii sunt la masa negocierilor si cu siguranta finalizarea discutiilor se va produce in curand".

×