x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu nu pleacă: "De acum vom avea numai meciuri decisive!"

Răzvan Lucescu nu pleacă: "De acum vom avea numai meciuri decisive!"

29 Mar 2011   •   23:30
Răzvan Lucescu nu pleacă: "De acum vom avea numai meciuri decisive!"
Sursa foto: /Reuters

Huiduit copios de spectatorii prezenţi pe stadionul din Piatra Neamţ, selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a comentat victoria obţinută de tricolori în faţa Luxemburgului, scor 3-1, lăsând să se înţeleagă că nu se gândeşte să renunţe la banca tehnică a naţionalei, deşi fanii i-au cerut demisia în mai multe rânduri.

"Viitorul îl văd aşa cum am mai spus şi la conferinţa de presă dinaintea meciului. Am făcut 5 puncte, am scăpat de meciurile grele de afară. De acum meciurile se vor uca acasă şi vor fi decisive, ca nişte meciuri de baraj. Ştiam că Luxemburg este o echipă care pune probleme pe faza defensivă. Doar noi şi Bosnia am reuşit să marcăm trei goluri împotriva Luxemburgului, în timp ce Franţa s-a chinuit. A fost o primă repriză modestă, cu o circulaţie proastă a balonului şi cu o precipitare în joc. Am avut o a doua repriză mai bună după intrarea lui Torje", a declarat Lucescu Jr la TVR.

Referitor la prestaţia lui Adrian Mutu, selecţionerul a spus.: "Este un jucător de mare talent pe care îl are fotbalul românesc, ştiam şi aşteptam acest lucru, şi-a făcut treaba, are satisfacţia de a fi marcat cele două goluri şi de a ne fi băgat din nou în joc. Este un jucător de care avem nevoie. Modul în care s-a comportat în aceste opt zile a fost bun, a dovedit profesionalism, a venit cu motivaţie pentru el şi pentru echipa naţională. El are obligaţia, pentru ce reprezintă ca talent, să iasă cu fruntea sus din fotbal. Atitudinea lui în Bosnia a fost una foarte bună".

×