x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rednic: O victorie cu Steaua ne-ar da posibilitatea să visăm la titlu

Rednic: O victorie cu Steaua ne-ar da posibilitatea să visăm la titlu

09 Apr 2016   •   17:38
Rednic: O victorie cu Steaua ne-ar da posibilitatea să visăm la titlu

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că o victorie în derby-ul cu Steaua de duminică i-ar da posibilitatea să mai viseze la câştigarea titlului în acest sezon. 

Tehnicianul care a împlinit, sâmbătă, 54 de ani a adăugat că partida de duminică este mult mai importantă decât ziua sa de naştere. 'Ne gândim la meciul de mâine, care e mult mai important decât ziua mea. Cadoul pentru mine să fie o victorie. Îmi doresc foarte mult, am discutat şi cu jucătorii, vă daţi seama ce ar însemna pentru mine şi pentru toţi dinamoviştii. Ar fi o victorie importantă, ne-ar da posibilitatea să mai visăm la titlu. Ar fi prima victorie pe Arena Naţională', a spus el. 

Rednic a explicat că pregăteşte o surpriză pentru a putea câştiga împotriva Stelei. 'Nu ai cum să nu fii mobilizat la un astfel de meci. Indiferent pe ce loc eşti, când joci cu Steaua este un meci special. Iar astfel de jocuri speciale pot fi decise de un jucător, de o fază fixă, de un contraatac. Ca să pot să câştig acest joc trebuie să mă gândesc şi la o surpriză. Plăcută pentru noi, să nu fac iar o schimbare şi să pierdem', a afirmat Rednic. 

În opinia antrenorului, este foarte important ca jucătorii dinamovişti să îşi blocheze adversarii la mijlocul terenului. 'Steaua are jucători valoroşi care pot face diferenţa, deci nu trebuie să ne axăm doar pe Stanciu. Când pierdem mingea trebuie să ne apărăm toţi. Eu cred că la mijlocul terenului se va duce jocul. Ei au la mijloc jucători cu experienţă, trecuţi prin meciuri cu asemenea importanţă, de aia trebuie să îi blocăm şi să îi surprindem pe contraatac. Jucătorilor le cer să dea totul mâine, pentru că nu merge cu jumătăţi de măsură', a menţionat tehnicianul. 

Întrebat dacă a fost sunat de antrenorul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf pentru a-i ura La Mulţi Ani, Rednic a răspuns: 'Nu m-a sunat, ne cunoaştem, cred că a avut antrenament, dar m-a sunat soţia lui, Ana Maria, şi mi-a urat şi din partea lui La Mulţi Ani'. 

La finalul conferinţei de presă, care a avut loc la cantonamentul echipei de la Săftica, jucătorii dinamovişti l-au sărbătorit pe Mircea Rednic, cântându-i 'La Mulţi Ani' şi oferindu-i un tort decorat cu sigla clubului Dinamo. 

Echipa Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului Ligii I la fotbal.

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: rednic steaua dinamo mircea rednic