x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghe, despre venirea lui Gâlcă la Steaua: "Este un antrenor tânăr şi cred că va face performanţă"

Reghe, despre venirea lui Gâlcă la Steaua: "Este un antrenor tânăr şi cred că va face performanţă"

03 Iun 2014   •   12:18
Reghe, despre venirea lui Gâlcă la Steaua: "Este un antrenor tânăr şi cred că va face performanţă"

După despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, Steaua are un nou antrenor. Costel Gâlcă a preluat banca tehnică a campioanei şi are ca obiective titlul şi calificarea în grupele UEFA Champions League.

Reghecampf, tehnician care în doi ani a reuşit să câştige două campionate şi o Supercupă cu gruparea din Ghencea, a vorbit la superlativ despre noul antrenor al Stelei. “Îl cunosc foarte bine pe Costel din perioada când era jucător, am auzit numai lucruri pozitive despre ceea ce a făcut la echipa naţională de juniori, este un antrenor tânăr, care îşi doreşte performanţă. Din partea oamenilor cu care a lucrat aud numai lucruri pozitive. Eu îi doresc mult succes. Eu ma bucur foarte mult că a ajuns Costel la Steaua, pentru că am auzit numai lucruri bune despre el. Cred eu că va putea să facă performanţă. Dacă o să am posibilitatea, o să vorbesc cu mare plăcere cu Costel. O să-i spun lucruri din suflet, nu minciuni, dar sunt sigur că mai întâi trebuie să cunoască el lotul şi cel mai important este cum simte el echipa, nu ce-i voi spune eu”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport Total FM.

×