x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf: 99 la sută Astra e campioană, sunt dezamăgit de jocul nostru

Reghecampf: 99 la sută Astra e campioană, sunt dezamăgit de jocul nostru

17 Apr 2016   •   09:18
Reghecampf: 99 la sută Astra e campioană, sunt dezamăgit de jocul nostru

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă seară, că Astra Giurgiu este în proporţie de 99 la sută campioana României, după ce a învins Steaua, scor 2-0, subliniind că este dezamăgit de jocul elevilor săi.

"Normal, 99 la sută titlul merge la Astra. Au făcut un meci bun, atitudine bună, le-am făcut două cadouri, mergem înainte, 1 la sută mai avem şanse. Nu am pasat, nu am avut curaj să ţinem mingea, nu am jucat agresiv, facem greşeli personale şi de aceea am pierdut meciul. Nu ne-am ridicat la nivelul meciului, nu avem nicio scuză, mergem înainte, trebuie să analizăm bine. Trebuie să ne ajutăm şi singuri, trebuie să fim bărbaţi, să recunoaştem că am făcut un meci foarte slab. Au fost greşeli foarte mari, dar m-a deranjat că nu am avut atitudine, am intrat lejer în joc şi ne-a costat. Sunt dezamăgit de jocul nostru, voi analiza, dar mai multe nu sunt de spus. Patronul e supărat, are motive, am pierdut un meci care ne putea duce pe primul loc", a declarat Reghecampf.

Steaua a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Astra, şi cu trei etape înainte de finalul Ligii I ocupă locul doi, la şase puncte de liderul din Giurgiu.

News.ro

×
Subiecte în articol: laurentiu reghecampf