x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf ar antrena naționala cu o singură condiție: "Dacă ar fi o situație ca la Galatasaray, aș face-o cu mare plăcere"

Reghecampf ar antrena naționala cu o singură condiție: "Dacă ar fi o situație ca la Galatasaray, aș face-o cu mare plăcere"

22 Noi 2013   •   10:36
Reghecampf ar antrena naționala cu o singură condiție: "Dacă ar fi o situație ca la Galatasaray, aș face-o cu mare plăcere"
Sursa foto: EPA/Bartlomiej Zborowski

Victor Pițurcă este contestat dur de suporterii echipei naționale, după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Potrivit digisport.ro, în locul lui Pițurcă sunt vehiculate mai multe nume de antrenori, printre care și cel al lui Luarențiu Reghecampf. Antrenorul liderului Ligii I susține însă că ar accepta să devină selecționer doar dacă ar putea pregăti în paralel și Steaua.

"Nu aș vrea să antrenez echipa națională! Totuși, dacă ar fi o situație ca la Galatasaray, cum s-a întâmplat cu Fatih Terim, aș face-o cu mare plăcere. Nu vreau să plec de la Steaua și nici nu este corect să vorbesc față de selecționerul Victor Pițurcă. Eu consider că s-a vorbit foarte mult și nu se realizează nimic. Cu Grecia, mi-aș fi dorit să se întâmple la fel ca la returul cu Ajax. La Basel, Bourceanu a fost desemnat cel mai bun jucător de UEFA, iar Latovlevici a jucat foarte bine avându-l adversar pe Salah. Ne bucuram cu ceilalți jucători că a intrat titular la echipa națională, mă gândeam că va face diferența pe partea stângă, dar nu a fost cazul. Nu știu de ce s-a întâmplat acest lucru. Poate primesc alte indicații, joacă altceva, nu știu, pe mine nu mă interesează. Problema este doar să fie sănătoși să vină la echipa națională, să fie în regulă din punct de vedere psihic, apoi îi dăm drumul la treabă", a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei crede însă că Pițurcă ar trebui lăsat pe banca naționalei și pentru următoarea campanie de calificare, pentru Europenele din 2016.

"Pentru toți fanii echipei naționale, era un lucru incredibil să jucăm la un Campionat Mondial, dar singurul în măsură să spună ce s-a întâmplat este Victor Pițurcă. Am pierdut o calificare și trebuie să vedem ce avem de făcut. În momentul de față, trebuie luate deciziile corecte. Este corect să-l lăsăm pe Pițurcă să-și îndeplinească obiectivul prevăzut în contract, Euro 2016", a mai spus Reghe.

×