x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Remiză doar pentru ceilalţi

Remiză doar pentru ceilalţi

de Mihai Igirosanu    |    09 Noi 2010   •   00:00
Remiză doar pentru ceilalţi
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

"Roş-albaştrii" au avut două bare, prin Tănase şi Surdu, însă derby-ul din Giuleşti a dezamăgit



În urma unui meci tern, a cărui imagine a fost salvată, oarecum, de cele două bare ale lui Tănase şi Surdu, Rapid şi Steaua s-au anulat reciproc, remiza din Giuleşti smulgând murmure de satisfacţie la Galaţi sau Timişoara.

Fotbalul a lipsit cu desăvârşire în prima repriză, iar partea secundă a aparţinut aproape în totalitate steliştilor. De partea cealaltă, Rapid nu s-a remarcat decât prin câteva şuturi de la distanţă, călcând prin careul "roş-albaştrilor" doar în ultimele momente, când Sburlea a trimis în peluză din careul de şase metri.

Steaua pleacă din Giuleşti cu frustrarea generată de barele izbite de şuturile lui Tănase şi Surdu, ultimul irosind ocazia meciului.
"Nu mă consolează ocaziile ratate, rezultatul rămâne pe tabelă. Acest rezultat nu ne avantajează cu nimic. Şi meciul cu Dinamo l-am dominat până la sfârşit, dar am pierdut. Pe Tănase l-am schimbat pentru că avea probleme medicale, el a cerut să iasă. Vom vedea şi cât de gravă este accidentarea lui Szekely", a spus antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş.

La rândul său, Marius Şumudică a declarat: "Ne-a fost teamă de jocul ăsta. Nu am vrut să iau gol, da în repriza a doua am riscat puţin. Descoperindu-ne, şi Steaua a avut câteva situaţii de a marca. Este un rezultat just, îmi pare rău pentru suporteri, dar sunt mulţumit că nu am pierdut".


"Steaua  e mult superioară Rapidului, dar mai are nevoie de timp. Gardoş se face mare fotbalist. În Cupă o să fie un joc-spectacol, pentru că acolo o să-i doară în pălărie dacă pierd. Nu o să semene jocul, o să fie ceva foarte frumos" ● Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


FĂRĂ STELIŞTI
Pentru al doilea sezon consecutiv, Steaua n-a fost încurajată de suporteri în Giuleşti. Conducerea Rapidului a oferit fanilor stelişti doar 400 de bilete, aceştia şi-au mai achiziţionat 250 la tribuna a II-a, însă oficialii gazdelor nu le-au permis să stea în alt loc decât în cel destinat galeriei oaspeţilor. Suporterii rapidişti au insistat pentru ca "roş-albaştrii" să fie primiţi pe stadion, însă conducerea s-a opus. În aceste condiţii, steliştii au refuzat biletele, astfel că sectorul lor a fost ocupa de câţiva rapidişti.

● RAPID: Bornescu - Candido, M. Constantin, M. Antonio, Bozovici - Roman,  N. Grigore, C. Lazăr ('46 Herea), S. Frunză ('80 Cesinha) - Spadacio - Cassio ('63 Sburlea). Antrenor: Marius Şumudică
● STEAUA: Tătăruşanu - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Szekely ('43 Kapetanos), Bicfalvi, Ricardo, Cr. Tănase ('67 Brandan) - B. Stancu - Surdu. Antrenor: Marius Lăcătuş

×
Subiecte în articol: liga 1