x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rezultat surpriză: Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giulești

Rezultat surpriză: Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giulești

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2023   •   23:34
Rezultat surpriză: Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giulești
Sursa foto: FC Universitatea Cluj

Rezultatul surpriză al etapei a 17-a, a Superligii la fotbal masculin a fost furnizat în ultimul meci al rundei de Universitatea Cluj, care a învins pe Rapid București în Giulești, cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Ardelenii au început meciul în ofensivă, cu 2-3 ocazii de poartă cu potențial, însă cei care au marcat primii au fost feroviarii, printr-un șut ușor deviat al lui Papeau, în minutul 14.

Peste doar 10 minute, Funsho l-a servit pe Ioniță în fața porții, de unde acesta a marcat pentru 2-0.

Ioan Sabău a făcut o modificare tactică în minutul 31, înlocuindu-l pe Fossati cu Oancea. Proaspăt intrat în teren, Oancea a contribuit la primul gol al revenirii clujenilor, Popa marcând din pasa acestuia în minutul 40.

După pauză, studenții l-au pus la încercare pe Moldovan, Popa ratând din poziție unu la unu. În minutul 56, clujenii au egalat după o fază la care Nistor l-a angajat pe Stoica, acesta a șutat în bară, mingea ricoșată ajungând la Chipciu, care a plasat mingea în plasa porții cu calm.

Pe fondul căderii jocului gazdelor, elevii lui Sabău au preluat conducerea după o nouă fază combinativă, la capătul căreia Popa i-a pasat lui Stoica, iar acesta a marcat cu poarta goală.

Chipciu putea face dubla în minutul 76, dar șutul său a nimerit bara.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte, iar Rapid a ratat șansa de a trece pe locul 2, peste CFR Cluj, și rămâne pe 3, cu 30 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea cluj rapid bucuresti