x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rezultatele primului concurs naţional de darts din sezonul 2010-2011

Rezultatele primului concurs naţional de darts din sezonul 2010-2011

15 Sep 2010   •   00:00
Rezultatele primului concurs naţional de darts din sezonul 2010-2011

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor din Mioveni, primul concurs naţional de darts din sezonul 2010-2011, eveniment organizat de Federaţia de Darts din România, cu sprijnul Clubului Sportiv Joker din Mioveni. Concursul s-a desfăşurat pe durata a două zile şi a atras un număr record de participanţi.

Vineri s-a disputat concursul de dublu, la care au participat 21 de echipe. Învingătoare a fost perechea Laszlo Kadar / Andras Darabont, care a trecut în finală de echipa Vlad Popa / Alexandru Puiu. Pe locul trei s-au clasat Kuwi Claudiu / Adi Paleu şi Daniel Racoveanu / Costin Spânu.

Sâmbătă, concursul de simplu mixt a adus la start 87 de participanţi. S-a impus vicecampionul naţional Vlad Popa, care l-a învins în finală, cu 8-5, pe campionul naţional Daniel Racoveanu. Pe poziţia a treia a podiumului s-au clasat Daniel Cojocaru (învins în semifinale cu 6-1 de Vlad Popa) şi George Peicea (învins dramatic de Daniel Racoveanu, cu scorul de 8-6).

Surpriza competiţiei a fost Daniel Cojocaru, jucător care a început să practice darts-ul vara trecută şi care a reuşit în numai un an să ajungă în semifinalele unui concurs naţional, după ce a trecut, la Mioveni, de Sorin Mitrofan (6-3), Alin Mărguţa (6-3), Toma Georgescu (7-5) şi de Dragoş Dumitrescu (9-7). La superlativele concursului menţionăm cea mai mare închidere, la 145, făcută de Daniel Racoveanu, care a avut şi cele mai multe reuşite de 180 de puncte, patru.

În încheierea evenimentului, concursul feminin a fost câştigat de Oana Ţapu, care a învins-o în finală pe Oana Bârsan. Pe locul 3 s-au clasat Veronica Richardson şi Andreea Tănase.

×
Subiecte în articol: darts