x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România a câştigat şi al doilea meci de la Cupa Mondială

România a câştigat şi al doilea meci de la Cupa Mondială

22 Sep 2010   •   00:00

Naţionala de handbal feminin a României a învins, în această după-amiază, campioana mondială Rusia, scor 32-24 (15-9), în cel de-al doilea meci din grupa B a Cupei Mondiale, de la Aarhus (Danemarca).

Tricolorele au început mai bine şi conduceau cu 7-3 în minutul 12, crescând avantajul la pauză până la 15-9. Diferenţa a fost de 10 goluri, 25-15 în minutul 47. Marcatoarele echipei noastre au fost Neagu 6 goluri, Amariei 5, Ardean 4, Moldovan 3, Nechita 3, Geiger 3, Manea 2, Chintoan 2, Ţăcălie 2, Paraschiv 2. Din tabăra rusă s-a remarcat Sen, autoare a 6 goluri.

După primele două zile la Cupa Mondială, România şi-a trecut în cont două victorii preţioase, în faţa campioanei europene şi olimpice en-titre, Norvegia, şi a campioanei mondiale, Rusia.

Primele două clasate din fiecare din cele două grupe se vor califica în semifinale, programate sâmbătă, pentru ca finala mică şi cea mare să aibă loc duminică, în ultima zi a competiţiei din Danemarca. Naţionala României a câştigat ediţia din 2009 a Cupei Mondiale, învingând în finală campioana europeană şi olimpică en-titre, Norvegia.

×
Subiecte în articol: stiri