x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România a câştigat şi meciul de dublu cu Ecuador şi revine în Grupa Mondială

România a câştigat şi meciul de dublu cu Ecuador şi revine în Grupa Mondială

18 Sep 2010   •   00:00
România a câştigat şi meciul de dublu cu Ecuador şi revine în Grupa Mondială
Sursa foto: /Reuters

Cu 2-0 după primele două meciuri de simplu, România s-a impus astăzi şi în partida de dublu a întâlnirii de baraj cu Ecuador şi a promovat în Grupa Mondială a Cupei Davis. Victor Hănescu şi Horia Tecău au câştigat lejer în faţa cuplului Giovanni Lapentti / Ivan Endara, cu un triplu 6-2, făcând ca scorul la general, după două zile, să devină 3-0 pentru echipa noastră.

"Am vrut să terminăm repede, în trei seturi, să obţinem calificarea în Grupa Mondială. Este foarte bine că am ajuns acolo unde ne este locul", a declarat după meci Victor Hănescu. "Ne simţim foarte bine cu Andrei Pavel, are multă experienţă, ne ajută foarte mult. Sper ca până în februarie să creştem în joc şi să obţinem rezultate din ce în ce mai bune", a adăugat Horia Tecău.

"Sunt fericit pentru revenirea în Grupa Mondială. Am jucat foarte bine, Victor şi Horia au fost extraordinari. Am profitat şi de faptul că Nicolas Lapentti nu a jucat, însă este nevoie şi de noroc ca să reuşeşti", a spus şi căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel.

Cu promovarea deja rezolvată, în echipa noastră vor interveni schimbări pentru ultimele meciuri de simplu, locul lui Victor Hănescu urmând a fi luat, cel mai probabil, de Victor Crivoi.


ROMÂNIA - ECUADOR 3-0

Vineri
Victor Hănescu - Ivan Endara 6-2, 6-2, 6-2
Adrian Ungur - Giovanni Lapentti 6-7 (2), 4-6, 6-3, 6-4, 6-1

Sâmbătă
Victor Hănescu / Horia Tecău - Giovanni Lapentti / Ivan Endara 6-2, 6-2, 6-2

Duminică (ora 11:30, TVR 1)
Victor Hănescu - Giovanni Lapentti
Adrian Ungur - Ivan Endara

×
Subiecte în articol: stiri