x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România - Estonia 6-2: La un pas de calificarea la CM 2011

România - Estonia 6-2: La un pas de calificarea la CM 2011

15 Iul 2010   •   00:00

Echipa naţională a României la fotbal pe plajă a României s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de calificare la Cupa Mondială din 2011. În optimi, echipa noastră a învins, joi, cu scorul de 6-2 (4-2, 1-0, 1-0) reprezentativa similară a Estoniei, într-un meci disputat la Bibione (Italia). Golurile tricolorilor au fost marcate de Măciucă (3), Florea (2), I. Posteucă şi M. Posteucă.

România fusese desemnată cap de serie la tragerea la sorţi a optimilor deoarece a câştigat Grupa C, unde a învins, pe rând, Andorra, Slovacia şi Rusia. Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc după încheierea tuturor meciurilor din faza optimilor.

Pentru a se califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2011, care va fi găzduit de Roma, reprezentativa României trebuie să se califice în faza semifinalelor. În cazul în care va fi eliminată în sferturi, România se mai poate califica doar dacă va câştiga turneul echipelor care au pierdut în această fază a competiţiei, iar reprezentativa Italiei, participantă la preliminarii deşi este calificată la turneul final, va accede în faza semifinalelor.

×
Subiecte în articol: stiri