x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România - Franţa. La stadion, monşer, la stadion!

România - Franţa. La stadion, monşer, la stadion!

06 Sep 2011   •   15:46
România - Franţa. La stadion, monşer, la stadion!

Daca e marti, nu e Belgia, precum ar fi sunat titlul unei comedii de succes de prin anii '80, ci Franta, si e fotbal.

Profitand de tehnologia vremurilor actuale, microbistii au cumparat biletele online, dar le-au primit asa cum trebuie, ca sa se incarce emotional inaintea evenimentului: in baia de multime nascuta traditional in fata caselor de bilete. Evident, progresul nu avea cum sa distruga breasla bisnitarilor, care, pentru cei care s-ar putea ingrijora de soarta lor, sunt bine-merci, in locurile stiute din proximitatea vechiului stadion!

Desi tin in maini cu biletul pentru partida cu Argentina, suporterii Nationalei merg, cu speranta unui rezultat bun cu Franta, la inaugurarea noii arene a fotbalului, aglomerand soselelele, mijloacele de transport in comun, trotuarele si golind buzunarele de tigari, brichete si seminte!
In privinta ultimelor, miscarea trebuie privita ca un eveniment revolutionar ce se petrece in viata microbistului de stadion, samanta fiindu-i alaturi mereu, la succese si la dezamagiri, fie ele mari sau mici, ca un prieten de nadejde al buzelor, lasand in urma o elegie de arsura, sarata, care se completa perfect cu sudalma cu referire la genitorii, in special de parte femeiasca, ai vreunui arbitru sau jucator...

Romania-Franta, partida care va decide cat entuziasm vom mai consuma de acum inainte privind la preliminariile Campionatului European, va fi comentata online pe jurnalul.ro. Tineti aproape!

×