x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România nu reuşeşte să treacă de Ungaria şi termină la egalitate

România nu reuşeşte să treacă de Ungaria şi termină la egalitate

11 Oct 2014   •   21:07
România nu reuşeşte să treacă de Ungaria şi termină la egalitate
România a pierdut victoria în faţa Ungariei pe finalul meciului, după ce a condus pînă în minutul 82, maghiarii reuşind să restabilească egalitatea. Astfel, cele două formaţii şi-au împărţit punctele după rezultatul de 1-1 de pe Arena Naţională.

Aşa cum era de aşteptat, în timp ce se intona imnul Ungariei, suporterii românii au fluierat şi au scandat fără a-ţi auzi nici măcar propriile gînduri. Presiunea meciului a fost atît de puternică încît şi arbitrul partidei a simţit-o, iar în minutul 2 a luat o brichetă de pe gazon şi a dus-o la marginea terenului, scrie gsp.ro.

Imediat cum arbitrul a fluierat reînceperea partidei, Răzvan Raţ a oferit prima fază periculoasă a meciului, cînd a trimis un balon în faţa porţii de unde portarul Kiraly a intervenit şi a respins mingea înapoi la fotbalistul lui PAOK, care a încercat pentru a doua oară să trimită în careu, de această dată un fundaş ungur a respins în corner. Două minute mai tîrziu, Victor Piţurcă a fost nevoit să facă prima schimber, după ce Dorin Goian n-a mai putut continua partida. Selecţionata Ungariei a reuşit să înscrie cu 6 minute înainte de pauză, dar golul le-a fost anulat pentru poziţie de offside.

Pericolul s-a mutat la poarta lui Kiraly, iar în finalul primei părţi geniul lui Lucian Sînmărtean s-a văzut, după ce a trimis o centrare lungă către Raţ, iar acesta i-a trimis în centrul careului lui Rusescu, care a marcat cu un şut fără speranţă pentru portarul maghiar.

Repriza secundă a început cu o modificare efectuată de Pal Dardai, care l-a trimis în teren pe Nikolici şi l-a scos pe Stieber. Piţurcă a reacţionat şi el în minutul 66, cînd l-a înlocuit pe Sînmărtean, uşor obosit, cu Tănase.

Cu 20 de minute înainte de final, Rusescu a trimis cu capul o minge în plasa porţii lui Kiraly, dar "centralul" a intervenit şi a anulat golul pentru offside. Maghiarii au revenit în joc, iar în minutul 82, Dzsudzsak a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. 

×
Subiecte în articol: romania ungaria