x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rui Duarte a revenit la antrenamentele Rapidului

Rui Duarte a revenit la antrenamentele Rapidului

30 Mar 2011   •   13:41
Rui Duarte a revenit la antrenamentele Rapidului
Sursa foto: /Intact Images
158872-20100920131534041.jpg

Fundaşul dreapta Rui Duarte a revenit la antrenamentele Rapidului după două luni şi jumătate în care a absentat nemotivat, el pregătindu-se începând de miercuri alături de ceilalţi componenţi ai lotului condus de Marius Şumudică.

"Sub comanda lui Marius Şumudică se află începând de astăzi şi fundaşul Rui Duarte, care s-a întors la pregătirile echipei giuleştene", a anunţat, azi, site-ul oficial al grupării giuleştene.

Rui Duarte a refuzat să se prezinte la reunirea echipei giuleştene din 10 ianuarie şi să participe la stagiul de pregătire din Spania din cauza unor restanţe financiare în valoare de 40.000 de euro pe care le avea de recuperat de la fosta sa echipă, FC Braşov.

Fundaşul a ameninţat şi azi că va pleca din nou dacă preşedintele Dinu Gheorghe nu îl va ajuta, aşa cum a promis, să recupereze datoria. "Eu m-am întors ca să fac performanţă la Rapid, dar vedem ce se întâmplă în câteva zile. Voi vorbi cu preşedintele şi dacă se rezolvă toate problemele rămân. Altfel, mă întorc acasă. Nu mă interesează, pot să mă amendeze cu tot salariul", a spus rapidistul pentru Dolce Sport.

Până acum, fotbalistul de 30 de ani a absentat 77 de zile, iar conform regulamentului de ordine interioară ar trebui să achite o amendă de 1.000 de euro pentru fiecare zi, adică 77.000 de euro, jumătate din salariul său anual.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern