x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rui Duarte s-a alăturat lotului Rapidului în Austria

Rui Duarte s-a alăturat lotului Rapidului în Austria

12 Iul 2011   •   09:36
Rui Duarte s-a alăturat lotului Rapidului în Austria

Dupa ce in pauza competitionala s-a prezentat la echipa cu 80 de zile intarziere, fundasul brazilian Rui Duarte s-a autodepasit in aceasta vara si a ajuns la pregatirile Rapidului la doar 29 de zile dupa reunirea colegilor sai.

O veste buna pentru actionarul majoritar George Copos, care a renuntat astfel la costisitorul transfer al lui Ovidiu Dananae de la Universitatea Craiova. "Rui Duarte este solutia noastra pentru postul de fundas dreapta, el a venit deja in cantonament la pregatire. Am avut discutii cu domnul Mititelu despre Dananae, dar acestea nu s-au finalizat. Varianta unui transfer a cazut in momentul de fata. Ne vom baza in continuare pe Rui Duarte. Este adevarat ca este putin cam indisciplinat, dar avem incredere in el. Pentru absenta de la pregatire va fi sanctionat de catre club, dar nu s-a hotarat deocamdata cu cat", a spus Copos.

Oficialul giulestean a mentionat ca motivele pentru care clubul a renuntat la achizitionarea lui Ovidiu Dananae sunt pretentiile financiare ale jucatorului si ale gruparii Universitatea Craiova. "Am renuntat din cauza pretentiilor jucatorului. Din pacate nu mai sunt vremurile in care clubul putea plati salarii de 200.000 de euro pe an unui jucator. In plus, si pretentiile Universitatii Craiova sunt destul de mari. Oricum, n-am fi asteptat ca jucatorul sa devina liber de contract. Am fi fost dispusi sa platim o suma de transfer pentru ca asa este normal, Universitatea Craiova trece prin momente destul de dificile", a explicat George Copos.

Lotul condus de Razvan Lucescu se afla in prezent in Austria, unde se desfasoara al treilea turneu al perioadei de pregatire.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern rui duarte