x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şah etern minus două bare

Şah etern minus două bare

de Mihai Igirosanu    |    10 Noi 2010   •   00:00
Şah etern minus două bare
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Copos şi Şumudică s-a declarat mulţumit că nu a pierdut, Becali şi Lăcătuş au deplâns barele lui Surdu şi Tănase, iar Dumitru Dragomir a prevestit un spectacol total mâine seară, când Rapid şi Steaua vor juca pentru calificarea în semifinalele Cupei României. Acestea ar fi concluziile derby-ului din Giuleşti, care se va repeta joi seară, în sferturile Cupei.

"Noi am pornit de la ideea să nu pierdem, să nu luăm gol, deoarece Steaua este totuşi o echipă bună, cu jucători experimentaţi. Trebuie să recunosc că mi-a fost un pic teamă de acest joc. În Cupă este un pic mai problematic pentru noi, pentru că avem un lot mai slab numeric decât cel al Stelei, iar la noi dacă lipsesc doi-trei jucători se vede. Sunt îngrijorat pentru că avem probleme medicale şi sunt îngrijorat şi în privinţa meciului de la Târgu-Mureş, din campionat. Avem probleme cu accidentările, iar Lazăr are nişte probleme, este gripat, a avut temperatură toată săptămâna", a declarat antrenorul Rapidului, Marius Şumudică. "Din păcate, este un rezultat care nu avatajează pe nimeni. Ne doream cele trei puncte, dar n-am reuşit, din cauza lipsei de concetrare în faţa porţii, şi ne-am creat puţine ocazii de a marca. Jocul a fost totuşi echilibrat şi cred că ambele echipe s-au temut una de alta. Noi am avut două bare, una de la 18 metri a lui Tănase, iar la a doua, dacă soluţia era mai simplă, înscriam", a spus, în replică, antrenorul "roş-albaştrilor", Marius Lăcătuş.


Brandan: "Am pierdut 2 puncte"
Titularizat la Rapid în lipsa lui Rui Duarte, suspendat, Candido Costa regretă că giuleştenii nu şi-au putut bucura fanii cu o victorie: "Adversarul a fost foarte puternic, iar în repriza a doua am jucat mai slab, în vreme ce ei au făcut-o mult mai bine. Vreau să remarc atmosfera, pentru că am avut nişte suporteri extraordinari şi în toată cariera mea nu am trăit aşa ceva. Fanii ar fi meritat victoria. Sper ca în Cupă meciul să fie asemănător, iar noi să ne putem bucura de o victorie alături de suporteri". Introdus în repriza secundă, stelistul Pablo Brandan a replicat: "Cred că ocaziile mai mari le-am avut noi, dar, din păcate, nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Trebuia să fim mai concentraţi pe final. Neapărat trebuie să câştigăm joi, în Cupa României. Trebuie să jucăm ca în acest meci, deoarece am evoluat bine. Am pierdut două puncte".

×
Subiecte în articol: liga 1