x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sandu, atac la familia Lucescu: "Să califice ei naţionala la CE 2012 şi mă retrag din fotbal".

Sandu, atac la familia Lucescu: "Să califice ei naţionala la CE 2012 şi mă retrag din fotbal".

13 Iun 2011   •   11:12
Sandu, atac la familia Lucescu: "Să califice ei naţionala la CE 2012 şi mă retrag din fotbal".

Mircea Sandu a lansat azi un atac asupra lui Razvan Lucescu, pe care l-a acuzat ca s-a folosit de echipa nationala pentru a-si face echipa la Rapid, dar si asupra tatalui acestuia, dupa declaratiile privind sansele tricolorilor de calificare la CE din 2012.

"Am un repros direct la adresa lui Razvan Lucescu pentru ca nu a fost in America de Sud, chiar daca el comandase turneul si pentru ca a lasat cei mai importanti jucatori sa lipseasca de acolo. Nu am inteles de ce Razvan l-a lasat pe Mutu, Rat sau Sapunaru sa ramana acasa. Tamas nu a venit la avion, el nu a fost invoit de nimeni. Am fost fortat in ultimul moment sa numesc un antrenor interimar pe Stefan Iovan la acest turneu si am completat staful cu Emil Sandoi, deoarece erau multi jucatori veniti de la tineret", a spus Sandu.

"Am fost consternat ieri sa vad declaratia lui Razvan, care era hotarit inca de acum o luna sa renunte la echipa nationala. Poate a fost o razbunare a lui vizavi de mine si de declaratiile mele. Am avut dreptate, el trebuia schimbat atunci. Olaroiu ar fi acceptat sa preia echipa nationala daca in urma Comitetului Executiv, Razvan Lucescu era demis. El, in acest timp, si-a conturat lotul pentru Rapid si s-a folosit de echipa nationala pentru a face acest lucru. Eu aveam dreptul sa il critic pe Razvan Lucescu dupa rezultatele pe care acesta le-a avut pe banca tehnica. A fost mai mult o comparatie cu antrenorul care a fost inaintea lui", a mai acuzat seful FRF.

"Vad ca si Mircea Lucescu face o declaratie extrem de interesanta, ca sunt 80 la suta sanse. Le fac o propunere: draga familie Lucescu, romani get-beget si cred ca au si suflet nationalist in ei. Veniti, luati echipa nationala, conduceti-o si dupa ce o calificati, promit ca ma voi retrage de la FRF. Faceti acest gest pentru romani, nu doar declarativ, ci fizic. Daca nu, lasati-l pe cel care vine si preia echipa nationala, cu procentele pe care le are sau nu, care nu va avea ca obiectiv calificarea. Repet, sa vina, sa o califice, iar apoi ma voi retrage din fotbal. Sa ia echipa azi, sa o califice si renunt la federatie, dar nu cu declaratie, cu fapte. Sa o ia si nu mai negociez cu Victor Piturca", a incheiat Sandu.

×