x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sandu: "Iancu vroia să dea două milioane de euro pentru titlu!" Iancu: "Dacă dădeam bani, luam titlul!"

Sandu: "Iancu vroia să dea două milioane de euro pentru titlu!" Iancu: "Dacă dădeam bani, luam titlul!"

05 Iul 2011   •   10:04
Sandu: "Iancu vroia să dea două milioane de euro pentru titlu!" Iancu: "Dacă dădeam bani, luam titlul!"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a facut dezvaluiri incredibile in cotidian Pro Sport, declarand ca patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, se pregatea sa ofere circa doua milioane de euro unor oameni din fotbalul romanesc pentru ca echipa sa sa castige titlul in sezonul trecut.

"Asa cum spuneti vor prin ziar «din surse federale», din surse am aflat si eu ca Iancu se pregatea sa dea un milion si jumatate de euro la liga si 500.000 la arbitri. Totul pentru titlu!", a spus Sandu care, intrebat daca este vorba de Liga Profesionista de Fotbal, Sandu a raspuns ironic: "Liga de fotbal pe plaja si arbitrii de fotbal pe plaja".

"Este vorba despre o persoana care a vorbit intre patru ochi cu Iancu. Ultimul i-a spus asta. Nu stiu si cat este de adevarat. E ceva ce mi s-a transmis. Repet, pe surse, asa cum spuneti voi, ziaristii", a adaugat Sandu.

Iancu a negat acuzele aduse de Sandu, precizand ca, daca ar fi oferit acesti bani, ar fi castigat titlul. "Daca dadeam banii astia, chiar as fi luat titlul. Ar trebui sa fiti inciudati ca nu i-am dat. Mircea Sandu vorbeste in ultimul timp fiind intr-o stare euforica. Si nu ma refer la bauturi alcoolice. Aceste declaratii reprezinta o incercare jalnica de a deturna atentia de la adevaratele probleme. Sa ma declare pe mine persona non-grata si sa-mi arate mie toata forta lui, dar sa lase Timisoara in pace!", a afirmat Iancu.

Politehnica Timisoara a terminat editia trecuta a campionatului pe locul al doilea, dupa campioana Otelul Galati, insa gruparea banateana a fost retrogradata in Liga a 2-a din cauza faptului ca FRF nu i-a acordat licenta pentru sezonul viitor. Aceasta decizie a dus la un conflict intre Marian Iancu si Sandu, primul acuzandu-l pe seful FRF ca se afla in spatele deciziei care a dus la retrogradarea echipei sale.

×