x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Scandal in vestiar dupa Juventus - FCSB. Un jucator a ajuns la spital cu un deget fracturat

Scandal in vestiar dupa Juventus - FCSB. Un jucator a ajuns la spital cu un deget fracturat

20 Aug 2017   •   08:10
Scandal in vestiar dupa Juventus - FCSB. Un jucator a ajuns la spital cu un deget fracturat
Sursa foto: captura digisport

George Călințaru de la Juventus București putea egala la ultima fază a partidei cu FCSB (min. 90+5), dar a trimis lamentabil lovitura de pedeapsă obținută de trupa lui Daniel Oprița.

Niță a apărat, iar arbitrul Avram a pus capăt meciului. Imediat cum s-a terminat jocul, înainte să intre pe tunelul de la vestiare Valentin Bărbulescu a sărit să-l bată pe colegul său care a ratat penalty-ul.

Bărbulescu i-a băgat mâna în gât lui Călințaru și i-a adresat vorbe grele, dar oamenii de la pază au intervenit și i-au despărțit. În momentul când au intrat pe tunel cei doi s-au încăierat iar și au fost despărțiți cu greu, potrivit Gsp.ro.

"Te prind eu și tot te bat de-mi faci plângere", i-a strigat Bărbulescu lui Călințaru, după ce au fost despărțiți.

Ajunși la vestiare, scandalul dintre jucători a continuat. Bărbulescu a continuat să-și înjure colegul, iar Călințaru de nervi a lovit pereții vestiarului cu pumnii și și-a rupt un deget. A ieșit de la cabine plin de sânge și a plecat direct la spital.

La conferința de presă de după meci, Daniel Oprița a infirmat faptul că jucătorii săi s-ar fi bătut și că el și-ar fi vărsat nervii pe aceștia:

Erau puțin frustrați. Au rezolvat lucrurile la vestiar, normal că e supărare. La situația în care suntem noi, contează orice punct.

George Călințaru, supărat, a dat cu pumnul în masă, s-a lovit la deget. Băieții sunt destul de uniți, dar erau puțin supărați, i-am calmat...”, a spus Oprița la conferința de presă, după ce a anunțat că își dă demisia, citat de Digisport.

×
Subiecte în articol: Juventus Bucureşti fcsb