x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Scandal la FCSB. Planici a plecat din cantonamentul Stelei. "Totul a picat din cauza neseriozității domnului Argăseală!"

Scandal la FCSB. Planici a plecat din cantonamentul Stelei. "Totul a picat din cauza neseriozității domnului Argăseală!"

26 Aug 2017   •   07:14
Scandal la FCSB. Planici a plecat din cantonamentul Stelei. "Totul a picat din cauza neseriozității domnului Argăseală!"

FCSB l-a prezentat miercuri pe fundașul sârb Bogdan Planici, dar vineri seară transferul a picat!

"Ne înțeleseserăm, dar totul a picat din cauza neseriozității domnului Argăseală, ca să nu zic mai mult", a declarat managerul jucătorului, Zvonko Milojkovici, pentru TV Digi Sport.

Când a semnat, Planici, 25 de ani, se declara entuziasmat de mutarea la echipa roș-albastră: "Sunt fericit. Am aşteptat toată ziua ca să semnez contractul, dar sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine, e o echipă mare, care a fost campioana Europei. E un pas mare pentru mine, sper să dovedesc că merit să joc aici. Voi face totul ca antrenorul să mă placă şi voi munci din greu pentru această şansă".

Nu e prima dată când Steaua se află într-o asemenea situație. În 2009 a anunțat pe site-ul oficial revenirea lui Pepe Moreno, dar ulterior transferul nu s-a mai făcut.

×
Subiecte în articol: Bogdan Planici fcsb