x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Schimbări radicale la FC Rapid. Un nou staff tehnic, mulți jucători remaniați

Schimbări radicale la FC Rapid. Un nou staff tehnic, mulți jucători remaniați

18 Aug 2020   •   12:24
Schimbări radicale la FC Rapid. Un nou staff tehnic, mulți jucători remaniați
Sursa foto: pixabay.com

FC Rapid va începe noul sezon din Liga a II-a de fotbal cu un lot remaniat. Staff-ul tehnic i-a pus pe lista de transferuri pe jucătorii Saifeddine Alami (27 de ani), Tano Bonnin (30 de ani), Valentin Alexandru (28 de ani) şi Paul Copaci (21 de ani).

"Finalul sezonului trecut a produs o mare dezamăgire întregii suflări rapidiste, însă timpul trece foarte repede şi ne pregătim de o nouă provocare, aceea de a o lua de la capăt şi de a lupta pentru promovarea în Liga I. Cu un nou cuplu de antrenori, Adrian Iencsi şi Vali Negru, doi tehnicieni cu ADN giuleştean, Rapid va aborda noul sezon cu un lot remaniat. Nume noi se vor alătura lotului rapidist în perioada imediat următoare, înlocuind jucătorii ce nu intră în strategia clubului pentru actuala stagiune", se arată pe site-ul clubului.

Cei patru jucători se vor pregăti separat de restul lotului, până vor fi realizate transferurile.

"După evaluarea lotului din prima parte a perioadei de pregătire, staff-ul tehnic a decis că în sezonul următor nu se va baza pe Saifeddine Alami (27 de ani), Tano Bonnin (30 de ani), Valentin Alexandru (28 de ani) şi Paul Copaci (21 de ani). Aflaţi sub contract cu Rapid, cei patru fotbalişti devin disponibili pentru transfer, urmând a se pregăti separat până când îşi vor găsi noi angajamente", precizează gruparea.

Clubul a mai renunțat și la fotbaliştii Mihai Popa, Geani Creţu, Alexandru Iacob, Facundo Mallo şi Brighton Labeau, de antrenorul principal Dan Alexa şi secunzii Costel Ilie şi Ştefan Grigorie, de directorul general Ovidiu Burcă şi de preşedintele Daniel Pancu.

În funcţia de antrenor principal a fost numit Adrian Iencsi, secondat de Valentin Negru. Până acum, FC Rapid a legitimat un singur jucător, Radu Crişan, fundaş împrumutat, pentru un an, de la Astra Giurgiu.

FC Rapid a ratat calificarea în Liga I.

×
Subiecte în articol: fotbal fc rapid liga 2