x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Scor fabulos în Liga a 2-a la fotbal. FC Brașov – Unirea Constanța 9-0

Scor fabulos în Liga a 2-a la fotbal. FC Brașov – Unirea Constanța 9-0

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2023   •   14:15
Scor fabulos în Liga a 2-a la fotbal. FC Brașov – Unirea Constanța 9-0
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Runda a 4-a a celor două grupe de retrogradare din Liga a 2-a la fotbal masculin a programat vineri, de la ora 11.00, șase partide. FC Brașov a realizat scorul etapei, învingând cu 9-0 pe Unirea Constanța. Minaur Baia Mare a ratat ocazia de a depăși pe Metaloglobus București în clasament.

Cea mai importantă miză a etapei au avut-o Minaur Baia Mare și Metaloglobus București, care se duelează de la distanță pentru menținerea în Liga a 2-a.

Băimărenii au condus pe Stadionul „Viorel Mateianu”, în fața celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, după golul marcat în minutul 41 de columbianul Mondragon, pe vremuri adversar al lui Lionel Messi, în La Liga. Oaspeții, lideri în clasament înainte de etapa a 4-a, au egalat prin Jelena, în minutul 47.

Gazdele au avut câteva ocazii importante de a prelua conducerea, dar s-a încheiat 1-1. Băimărenii aveau obligatoriu nevoie de cele 3 puncte, pentru a ieși din zona retrogradării, sau cel puțin pentru a rămâne aproape de Metaloglobus, aflată pe loc de baraj.

De cealaltă parte, la București, Metaloglobus a remizat cu Unirea Slobozia, 3-3 (1-1) oaspeții conducând 0-1 și 1-2. La 2-2, bucureștenii au rămas în 10 oameni (min 65), reușind totuși să preia conducerea în minutul 82. S-a încheiat 3-3, oaspeții egalând în minutul 87.

Astfel, ecartul dintre Metaloglobus și Minaur rămâne de 2 puncte, cu 3 etape înainte de final, cu Minaur pe locul 6, direct retrogradabil, cu 21 de puncte, și Metaloglobus pe 5, loc de baraj, cu 23 de puncte.

În cealaltă grupă, FC Brașov a furnizat scorul etapei, trecând cu 9-0 (4-0) de Unirea Constanța, echipă retrogradată matematic. Golurile brașovenilor au fost marcate de Chică-Roșă (3), Lazăr, Angelov, Dumbravă, Spătaru, Lambrinoc și Mitrov.

Rezultatele complete ale etapei a 4-a, Liga a 2-a, play-out:

Play-out, Grupa A
Minaur Baia Mare – AFK Csikszereda 1-1 (1-0)
Metaloglobus Bucureşti – Unirea Slobozia 3-3 (1-1)
Politehnica Timişoara – CSC 1599 Şelimbăr 0-1 (0-1)

Play-out, Grupa B
FC Braşov – Unirea Constanţa 9-0 (4-0)
Progresul Spartac – Ripensia Timişoara 1-0 (0-0)
Viitorul Târgu Jiu – Concordia Chiajna 1-0 (0-0)

×
Subiecte în articol: fotbal fc brasov unirea constanta