x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selymes avertizează: "Vreau să fac din Astra o echipă de temut!"

Selymes avertizează: "Vreau să fac din Astra o echipă de temut!"

11 Apr 2011   •   11:51
Selymes avertizează: "Vreau să fac din Astra o echipă de temut!"

Antrenorul Astrei Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat, duminică, după victoria obţinută în faţa Stelei, scor 1-0, că planul său este ca formaţia prahoveană să devină una de temut.

"Sunt foarte bucuros. Cred că echipa a muncit tot meciul şi merita o răsplată. Victoria e tot timpul frumoasă, nu contează când dai gol. Pentru noi contează că putem alerga după programul intens de jocuri. Trebuie să ai şi noroc să dai gol în minutul 90, dar, la fel de bine, să nu uităm şi câtă neşansă am avut în alte jocuri. Mă bucur că putem lupta cu orice echipă din ţară, ăsta e ţelul meu, Astra să fie un adversar de temut. Va fi foarte greu pentru noi să sperăm la Liga Europa, trebuie să construim, la anul va fi altceva. Mai am contract un an la Astra, aş vrea să pot continua aici. Despre primă? Patronul a fost la vestiar la băieţi, dânsul când felicită o face peste tot, şi la buzunar! Este important, dacă nu esenţial, că avem stabilitate financiară. În seara asta eu o să stau în cantonament cu băieţii, mâncăm o pizza, bem o bere şi la culcare. De mâine uităm meciul ăsta. O să vină aici şi Oţelul, şi Vasluiul, noi trebuie să ne batem cu toţi, nici lor nu le va fi uşor", a spus Selymes.

Astra Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Steaua într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Mihalache în minutul 90+2.

×