x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selymes: "Nu mă gândesc să plec de la Astra".

Selymes: "Nu mă gândesc să plec de la Astra".

20 Mai 2011   •   09:18

Multumit de primul sau sezon la Astra, antrenorul Tibor Selymes spune ca nu se gandeste sa paraseasca gruparea ploiesteana si ca vrea sa castige meciul cu Otelul din ultima etapa, desi intalnirea nu mai are miza.

"Nu ma gandesc sa plec de la Astra atata vreme cat sunt respectat, mi se apreciaza munca si se vrea performanta. Cat despre meciul cu Otelul, daca pot, il bat pe Dorinel Munteanu. Imi convine sa nu pierd contra Otelului, am putea incheia campionatul pe locul 8, ceea ce pentru noi e o performanta. Vom juca cu cea mai buna formula de care dispunem, respectam intrecerea si cred ca prezenta campioanei la Ploiesti va aduce lume la stadion", a declarat Selymes.

La finalul campionatului, Selymes va pleca in Italia cu familia, dar va folosi aceasta ocazie pentru a observa un fundas din Serie B. Astra l-a trimis saptamana trecuta pe secundul Valentin Sinescu in Cipru, sa observe un atacant, alte variante de transfer fiind din Portugalia. Selymes a declarat ca asteapta finalizarea discutiilor cu stelistul Marinescu si l-a inclus pe lista celor doriti si pe Curelea: "Este un jucator care imi place si mie, dar si patronului nostru, totul depinde de ceea ce se poate face din punct de vedere financiar".

Reunirea Astrei este programata in 9 iunie, a doua zi se va efectua vizita medicala, iar la 15 iunie se va pleca in primul cantonament, la Brasov. Al doilea stagiu de pregatire al verii este programat intre 29 iunie si 10 iulie, in Austria sau Olanda.

×